MAINOS

​Urbaani herrasmies uskaltaa huolehtia ulkonäöstään

Nõberu of Sweden on ruotsalainen, kokonaisvaltainen miesten kauneudenhoitosarja. Se tarjoaa urbaaneille herrasmiehille monipuoliset kauneudenhoitotuotteet parranhoitoon, parranajoon, ihonhoitoon ja hiusten hoitoon sekä hiusten muotoiluun.

Tuotevalikoimaa


Keväällä 2017 Nõberu of Sweden rantautui Suomeen, kun yrittäjä Tomi Yrjänä solmi maahantuontisopimuksen Nõberu of Swedenin kanssa. Yrjänä on parturi-kampaamo Studio Tomi Yrjänän ja Kampaamotuotteet.fi verkkokaupan omistaja. 

– Yhteistyö käynnistyi, kun Nõberu of Swedenin omistaja ja brändijohtaja Johan Lindell otti yhteyttä. Johan löysi Kampaamotuotteet.fi verkkokaupan ja tykästyi kauppamme imagoon ja ideologiaan. Johan vakuuttui myös siitä, että verkkokaupassamme on tarjolla vain tietyt laadukkaat, selektiiviset brändit, Tomi Yrjänä kertoo.

– Suomi on meille tärkeä kohde ja uskon, että löysimme kumppanin, joka on sopivan kokoinen hyvän ja menestyksekkään yhteistyön luomiselle. Yhteistyö liian ison ja kasvottoman yrityksen kanssa ei ehkä antaisi tuotemerkistämme oikeaa kuvaa, Johan Lindell sanoo.

Nõberu of Sweden on jo nyt erittäin kattava miesten kosmetiikkasarja ja valikoima laajenee koko ajan. Tuotemerkin valikoimaan voi tutustua osoitteessa www.noberu.fi. Kyseessä on myös erittäin kunnianhimoinen brändi, jonka perustajat eivät pelkää sanoa ääneen tavoitteitaan ja unelmiaan.

– Tavoitteenamme on se, että Nõberu of Sweden on mahdollisimman pian luonnollinen osa kosmetiikkavalikoimaa sellaisissa tavarataloissa kuin Nordiska Kompaniet Tukholmassa ja Harrods Lontoossa.


– Mutta me haluamme myös muuttaa yhteiskunnan käsityksiä miesten kauneudenhoidosta. Myös mies saa hemmotella itseään ja käyttää aikaa ulkonäöstään huolehtimiseen. Miesten ei tarvitse esittää kovanaamoja, jos he eivät itse sitä halua. Siksi emme esimerkiksi markkinoi tuotteitamme vähäpukeisilla naisilla ja panostamme tuotekehityksessä hienostuneihin tuoksuihin ja pakkauksiin, Johan Lindell selventää.

Tomi Yrjänä vakuuttui nimenomaan Nõberu of Sweden -tuotesarjan laadusta ja omistajien intohimosta.

– Ensinnäkin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa tiukkojen laatukriteereiden mukaisesti ja huolellisesti testaamalla. Tuotteissa käytetään luonnollisia ainesosia ja esimerkiksi kaikki öljyt ovat kylmäpuristettuja, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa kuten tuoksun ja värin.

– Tavatessamme oli myös todella hienoa huomata, miten suurella sydämellä ja omistautumisella Johan ja koko yritys suhtautuu niin tuotekehitykseen kuin oikean mielikuvan luomiseen, Yrjänä kiittelee.

Nõberu of Sweden -valikoima kasvaa koko ajan

Partavaha

Nõberu of Sweden tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita miesten parranhoitoon, parranajoon, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon. Juuri nyt muhkea parta on trendikäs miehillä ja myös Nõberu of Sweden on trendin aallonharjalla, sillä valikoimaan kuuluu erittäin laadukkaat ja hienostuneen tuoksuiset parranhoitotuotteet kuten partashampoot ja partaöljyt.

Mutta toisin kuin moni muu uusi tulokas miesten kosmetiikassa, Nõberu of Sweden ei todellakaan ole pelkkä parranhoitoon tarkoitettu tuotesarja. Keväällä Nõberu of Sweden lanseerasi uusia ihonhoitotuotteita kuten kuorintavoiteen, kosteusvoiteen ja kasvojen pesunesteen. Tulevan syksyn suunnitelmiin kuuluvat miehille suunnitellut kuivashampoo, hiuskiinne, partasaippua ja pomade.

– Kattavuus ja monipuolisuus ovat myös tämän tuotemerkin vahvuudet. Tavoitteena ei ole seurata trendejä vaan luoda niitä, Tomi Yrjänä kehuu.

Eikä kyse ole pelkistä trendeistä, vaan myös ajattomista asioista. Harva mies voi välttyä parranajon rutiineilta.

– Kannustan jokaista miestä kokeilemaan klassista parranajoa laadukkailla tuotteilla kuten klassisella partahöylällä tai shavetella, partasutilla ja laadukkaalla partavaahdolla ja viimeistelemään ajon alunakivellä ja rauhoittavalla aftershave-balsamilla. Ihoärsytys on huomattavasti vähäisempää ja ajotulos huomattavasti tarkempi ja sileämpi. Tympeä rutiini saattaa muuttua jopa miellyttäväksi hemmotteluhetkeksi, Yrjänä lupaa.

Nõberu of Sweden etsii koko ajan aktiivisesti jälleenmyyjiä Suomessa. Tällä hetkellä tuotteita on saatavissa mm. www.kampaamotuotteet.fi ja www.dickjohnson.fi verkkokaupoissa sekä yksittäisissä parturi-kampaamoissa ympäri Suomea.

– Urbaaneille herrasmiehille tarjoamme laadukkaan ja ylellisen tuotesarjan itsestään huolehtimiseen. Jälleenmyyjille tämä on erinomainen tuote tavoittamaan tietty kohderyhmä verkkokaupoissa tai kivijalkaliikkeen tuotehyllyillä. Ja tietenkin hiusstudiot ja kauneushoitolat voivat käyttää tuotteitamme asiakkaalle tarjottavissa hoidoissa ja palveluissa sen lisäksi, että omaa liikevaihtoa voi vauhdittaa myymällä asiakkaalle tuotteen mukaan hoidon jälkeen, Yrjänä vinkkaa.

Lisätietoa tuotteista

https://noberu.fi/parranhoitotuotteet

https://noberu.fi/parranajotuotteet

https://noberu.fi/miesten-hiustuotteet

https://noberu.fi/miesten-ihonhoitotuotteet