MAINOS

Säästä lainojen maksuissa yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi

MAINOS -


Onko lainojesi hoito mahdollisimman yksinkertaista ja kaikin puolin taloudellisesti mahdollisimman edullista sinulle? Jos vähänkään epäilet, kannattaa kokeilla yhdistä lainat.

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan käytännössä usean lainan niputtamista yhdeksi lainaksi. Jos nykytilanteessa joudut maksamaan kustakin lainasta erilaisia kuluja sekä lainanhoitomaksuja, yhdistämällä lainat tiedät aiempaa yksinkertaisemmin kuukausittaiset lainanhoitokulut. Voit saada aiempaa pienemmän koron, mutta etenkin saat säästöjä lainanhoitokulujen supistuksesta useasta erillisestä vain yhdeksi.


Tarkista Summarumin yhdistelmälainapalvelun kautta omalta kohdaltasi millaisia vaikutuksia lainojen yhdistämisellä on sinulle.  
Tarkkaa säästösummaa lainojen yhdistämisellä ei voi luvata, mutta varsin merkittäviä säästöjä voi olla odotettavissa yhdistämällä.

Lähes poikkeuksetta lainoihin kuuluu erilaisia laskutuslisiä ja tilinhoitomaksuja. Jos lainoja on usea erillinen, niin laskutuslisät ja tilinhoitokulut menevät luonnollisesti vain kertaalleen.
Jos lainojen lyhennyksen yhteydessä, peritään esimerkiksi 12 euron maksu. Vuositasolla pelkästään yhden lainan tilinhoitomaksujen säästämisestä kertyy 144 euroa.

Yhdistäminen vaikuttaa luonnollisesti myös henkisellä puolella: Kun ennen jouduit pohtimaan tämän tästä, milloin minkäkin lainan lyhennyspäivä on, yhdistämällä lainan voit siirtyä esimerkiksi kuukausittain vain yhden lyhennyspäivän malliin.
Kun teet vertailun kotimaisella Summarumin vertailusivustolla, saat nopeasti vertailun useista rahoitusalan toimijan tarjoomasta.

Vertailu ei sido sinua mihinkään, vaan voit tehdä selvityksen jälkeen täysin oman päätökset siitä, mitä teet lainoille. Vertailussa on mukana suuria, sinullekin varmasti tuttuja finanssikonserneja, mutta esille voi tulla myös sinulle entuudestaan outoja, mutta luotettavia toimijoilta saat yhdistelmälainan jopa ennakoitua edullisemmin.  Tarkemmin yhdistelmälainan tarjoajista >>

---------------------

Summarum on kotimainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

Lisäksi Summarum tarjoaa käyttäjilleen laajan kattauksen työkaluja ja oppaita niin henkilökohtaisen talouden hallintaan kuin yritystoimintaankin.