MAINOS

Seitsemän syytä valita Rave Rakennuksen rivitalo


Kun lumen kolaamisesta ollaan päästy, pilkistelee ruoho jo hangen alta. Pian se rehottaa niin, että sitä saa olla leikkaamassa joka toinen päivä. Listasimme teille seitsemän hyvää syytä, miksi kannattaa muuttaa rivitaloon, tarkemmin sanottuna Ylivieskan Salmiperälle vuoden päästä valmistuvaan As Oy Ylivieskan Hyypänkallio -rivitaloon.

Aurinko paistaa rivitaloon

Aurinko paistaa Salmiperän rivitaloon aina kun sää sen vain sallii.

Aurinko paistaa Salmiperän rivitaloon aina kun sää sen vain sallii. Vapaana on etelä- ja länsipihan asuntoja, mikä tarkoittaa sitä, että terassikauden voi avata jo huhtikuussa ja rusketusrajasi saavat etelänmatkaajatkin kateelliseksi.

Saisiko olla täysihoito?

Voit unohtaa ärsyttävät piha- ja huoltotyöt, sillä As Oy Ylivieskan Hyypänkallio on täyden palvelun taloyhtiö. Yhtiö kolaa lumet, leikkaa nurmikot ja hoitaa kiinteistöhuollon aina ilmanvaihtosuodattimien vaihdosta asti. Sinun ei koskaan tarvitse kaivaa autoasi auran heittämästä lumikinoksesta, sillä autosi majailee mukavasti autokatoksessa.

Liikuntamahdollisuudet kiven heiton päässä

Tässä vaiheessa saatat ajatella, että nurmikon leikkaus on hyvää hyötyliikuntaa. Eikö olisi kuitenkin mukavampaa käyttää säästynyt aika ihan oikean liikunnan parissa? Salmiperän tontit rajoittuvat puistoon, mikä takaa sen, että pihapiiri on rauhallinen ja voit joogata kaikessa rauhassa puiden siimeksessä. Myös hiihtoladut, lenkkipolut sekä liikuntakeskus ovat aivan kotisi vieressä.

Kukkarosi kiittää lämmityksestä

Rivitaloon on valittu lämmitysmuoto, joka tuottaa sinulle heti säästöjä. Maalämpö on käyttäjälle halpa vaihtoehto eikä varpaita palella kovillakaan pakkasilla.

Ylivieskasta löytyy kaikki mitä ihminen tarvitsee

Ylivieska on alueensa keskus. Sekä kunnalliset että yksityiset palvelut ovat sinua lähellä ja helposti saatavilla. Kauppojen ja liikuntamahdollisuuksien lisäksi Ylivieskasta löytyy runsaasti työpaikkoja ja uralla eteneminen on vain sinusta kiinni.

Nopeat syövät hitaat

Salmiperän rivitaloa rakentavalle Rave Rakennus Oy:lle on tärkeää ottaa asiakkaiden mielipiteet huomioon ja tarjota henkilökohtaista palvelua. Niinpä voit ennakkovaraajana vaikuttaa asunnon pohjapiirrokseen, värimaailmaan, pintamateriaaleihin ja kalustukseen. Kun toimit nopeasti, pääset vielä muuttamaan esimerkiksi saunasi kokoa. 

Avaimet suoraan käteen

Kun asuntosi on valmis, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin asettua taloksi. Rave Rakennus ojentaa avaimet suoraan käteesi ja voit heti ryhtyä nauttimaan uudesta kodistasi.

Me pyrimme toteuttamaan jokaisen asiakkaamme unelman, sillä koti on elämän isoin ostos.


Rave Rakennus toteuttaa unelmia

Salmiperän rivitalon rakentaa yli kymmenen vuoden kokemuksella toimiva Rave Rakennus Oy. Kahdentoista hengen työporukasta löytyy sekä alusta asti mukana olleita, kokeneita työmiehiä että uusia ja vastikään koulutettuja ihmisiä.

Yritys toimii noin 80 kilometrin säteellä Ylivieskasta. Pääosin se rakentaa uudiskohteita, mutta myös erilaiset remontit aina sisustus- ja vesivahinkoremonteista hotelli- ja kuntosaliremontteihin ovat Raven hallussa.

- Jokainen projekti tuo meille lisää kokemusta ja tiedämme, miten voimme tarjota entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme, Raven toimitusjohtaja Antti Rantala kertoo.
Kymmenen vuoden aikana ihmisten vaatimustaso on noussut ja erilaiset palvelut ovat kysyttyjä. Nykyään panostetaan myös energiatehokkuuteen. Rave Rakennus tarjoaa asiakkailleen sellaista henkilökohtaista palvelua, mihin isommat yritykset eivät välttämättä pysty.

- Me pyrimme toteuttamaan jokaisen asiakkaamme unelman, sillä koti on elämän isoin ostos, Rantala tiivistää.

Löydä koti Rave Rakennukselta:

Tutustu tarjontaan tarkemmin täällä