Kirjoita meille

Tiedoston lähetys ei onnistu. Selaimesi ei tue Flashiä, Silverlightia tai HTML5:ttä.Kirjoittajan etunimi
Kirjoittajan sukunimi
Puhelinnumero (*)
Nimimerkki (jos et halua julkaista omalla nimelläsi)
TyyppiKirjoituksesi otsikko
Kirjoituksesi


           
i Ohjeet

Täällä voit lähettää tekstiä ja kuvia julkaistavaksi lehteen ja lehden digitaaliseen +palveluun.

 1. Voit tuoda valmiita tiedostoja tietokoneeltasi tai puhelimestasi viereisessä lähetyslaatikossa Valitse tiedosto –toiminnolla tai raahaamalla tiedostot lähetyslaatikon harmaalle alueelle. Mikäli haluat lähettää pelkkää tekstiä, voit kirjoittaa sen myös alimmaisena olevaan tekstikenttään, jossa sinulla on käytettävissäsi 2500 merkkiä.
 2. Tiedostojen valinnan jälkeen, muista painaa vielä Lataa-painiketta. Onnistuneen latauksen jälkeen tiedostot näkyvät pieninä kuvakkeina.
 3. Täytä myös lähettäjän tiedot.
i Pelisäännöt
 1. Lähetä tekstin mukana aina nimesi ja puhelinnumerosi. Toimitus tarvitsee nämä tiedot käyttöönsä, jotta tekstisi voidaan julkaista.
 2. on lukijan mahdollisuus kirjoittaa jostakin itselle tärkeästä aiheesta tai osallistua keskusteluun ja ottaa kantaa vaikkapa jonkin ajankohtaiseen asiaan liittyen lehden tai verkkopalvelun kautta. Kirjoitus ei saa loukata hyviä tapoja ja maan lakeja. Mikäli kirjoitat jostakin henkilöstä nimeltä mainiten, allekirjoita kirjoitus omalla nimelläsi. . Muutoin voit käyttää nimimerkkiä, jolloin nimesi ja yhteystietosi jäävät vain toimituksen tietoon.
 3. Perhetapahtuma on palsta, jota koskevat samat pelisäännöt kuin mielipidekirjoituksiakin.
 4. Tiedoksi toimitukselle voi olla lehdistötiedote, ennakkotietoa tulevasta tapahtumasta, kokousuutinen tai juttuvinkki. Vinkit otamme ilolla vastaan. Toimitus tekee aihevalinnan lehteen päätyvistä uutisista ja jutuista aina tapauskohtaisesti kunkin tilanteen, uutistarjonnan sekä aiheiden tasapuolisen käsittelyn perusteella. Jos lähetät meille tiedotteita, tapahtumaennakkotietoja tapahtumista tai juttuvinkkejä, niitä voidaan muokata tai käyttää taustatietona toimituksen laatiessa oman jutun aiheesta. Muistathan, että tapahtumista emme julkaise tarkkaa ajankohtaa tai hintatietoja etukäteen. Verkkopalvelussamme voit lähettää myös ilmoituksia tapahtumista tästä. Kokousuutisena voit lähettää meille esimerkiksi henkilövalintoja ja päätöksiä.
 5. Urheilutulokset päätyvät lehteen varmimmin, mikäli voit lähettää ne mahdollisimman yksinkertaisena perustekstinä. Erilaiset taulukoinnit, rivinvaihdot ja muotoilut vaikeuttavat tulosten käsittelyä. Toimitus suosiikin useimmista tietokoneista löytyvällä Muistio-apuohjelmalla kirjoitettuja tai suoraan tekstikenttään kirjoitettuja tuloksia.
 6. Perhetapahtumista julkaisemme maksutta teksti-ilmoituksena: syntyneet, valmistuneet ja nimitykset. Muut perhetapahtumat, kuten kihlautuneet ja vihityt, tai kuvalliset perheilmoitukset ovat maksullisia ilmoituksia, joiden varaamiseksi tulee ottaa yhteys mediamyyntiin: aineisto@pietarsaarensanomat.fi.
 7. Toimituksella on oikeus julkaista tai jättää julkaisematta tekstisi. Toimitus voi myös muokata ja lyhentää kirjoitustasi. Päätoimittajan lisäksi myös kirjoittaja vastaa tekstisisällöstä.
 8. Julkaistuista teksteistä ei makseta korvausta ja julkaisuoikeudet siirtyvät Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:lle, ellei toisin etukäteen sovita.