Tuletko sinä toteuttamaan hyvän elämän kaavaa meille CABB:lle? Katso avoimet työpaikat

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 250 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme sopimusvalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Nyt meillä on aika jälleen vahvistaa joukkojamme Kokkolan tehtaallamme.

HAEMME VAKITUISIIN TYÖSUHTEISIIN

Järjestelmäasiantuntijaa

Tehtävät ja vastuut

Järjestelmäasiantuntijana tulet toimimaan automaatiotekniikkaan liittyvissä tehtävissä, ja pääasiallisena tehtävänäsi on ABB800xA-automaatiojärjestelmän ohjelmointityöt. Tärkeimpiä osa-alueita tehtävässä ovat automaattiset turvatoiminnot, graafiset käyttöliittymät, laitteiden ohjelmointi sekä käyttöönottoon osallistuminen.

Tätä odotamme

Tehtävässä vaaditaan automaatioinsinöörin tutkintoa (AMK) tai vastaavaa. Koulutamme valitun henkilön työtehtäviinsä ja tarjoamme myös muut työn hoitamiseen tarvittavat koulutukset. Aiempi työkokemus teollisuudesta, harrastuneisuus tietotekniikan parissa sekä englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Oma-aloitteinen, itsenäinen ja rohkeakin ote tehtävien hoidossa on tärkeää.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja järjestelmäasiantuntijan tehtävästä antaa automaatioinsinööri Taneli Känsäkangas, puh. 046 876 0675, taneli.kansakangas@cabb-chemicals.fi sekä MPS:n konsultti Mika Turtia, puh. 044 061 5620, mika.turtia@mps.fi.

Jätäthän CV:n ja hakemuksesi järjestelmäämme hakupainikkeen kautta sunnuntaihin 31.3.2024 mennessä. Hae tästä >>

Projekti/suunnitteluinsinööriä

Tehtävät ja vastuut

Osallistut investointihankkeiden budjetointiin ja esisuunnitteluun, kustannusselvitysten ja tarjous- sekä hankintaprosessien toteuttamiseen. Olet mukana kehityshankkeissa sekä kunnossapitoa tukevissa suunnittelutehtävissä. Tehtäviisi kuuluu myös alihankintasuunnittelun ohjaaminen, ajankohtaisen dokumentaation laadinta, kommunikointi sidosryhmien kanssa sekä hankkeiden projektipäällikkönä toimiminen.

Tätä odotamme

Toivomme sinulla olevan kemiantekniikan, prosessitekniikan, konetekniikan tai muu tehtävään soveltuva koulutus, sekä suunnittelutaustaa tai useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta myös 3d- suunnitteluohjelman hallintaa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen työote sekä jatkuva halu kehittyä. Odotamme sinulta myös hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän CV:n sekä hakemuksesi 31.3.2024 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

Lisätietoja antaa Tehdaspalvelupäällikkö Jouko Riihimäki. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14.00 jälkeen, Puh: 046 8760 681, E-mail: jouko.riihimaki@cabb-chemicals.fi

Tätä tarjoamme meillä CABB:lla

Pääset työskentelemään alan huippuammattilaisten parissa ja suurimpien kansainvälisten asiakkaiden kanssa menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. CABB panostaa turvallisuuteen, laatuun, vastuullisuuteen ja asiantuntijuuteen, joten henkilöstöstä pidetään hyvää huolta tarjoamalla erittäin kattavat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet. Tehtäviin valittavilta edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Tutustu tarkemmin toimintaamme >>