Lähetä kuva

Tiedoston lähetys ei onnistu. Selaimesi ei tue Flashiä, Silverlightia tai HTML5:ttä.Lähettäjän etunimi (*)
Lähettäjän sukunimi (*)
Puhelinnumero (*)
Sähköpostiosoite
Nimimerkki (jos et halua julkaista omalla nimelläsi)
Lisätietoja (mitä, missä ja koska tapahtui)


           
i Ohjeet
  1. Täällä voit lähettää kuvan samalla kertaa julkaistavaksi lehteen tai lehden digitaaliseen +palveluun. Voit lähettää +palveluun myös videon. Voit ladata tiedostoja viereisessä lähetyslaatikossa Valitse tiedostoja –toiminnolla tai raahamalla tiedostot lähetyslaatikon harmaalle alueelle. Jos haluat ladata useampia tiedostoja, käytä Lataa –painiketta.
  2. Lähetä kuvia tapahtumista, perhejuhlista, harrastuksista, eläimistä, luonnosta tai vaikka urheilukisoista. Julkaisemme mielellämme kuvia ja videoita, jotka voisivat kiinnostaa myös muita lukijoita.
  3. Lähetä kuvan mukana aina vähintään nimesi ja puhelinnumerosi. Toimitus tarvitsee nämä tiedot käyttöönsä, jotta kuva tai video voidaan julkaista.
  4. Kerro lisätiedoissa mitä kuvassa on, kuvan henkilöiden nimet, missä ja milloin kuva on otettu. Voit kertoa vähän pitemmänkin tarinan ikuistetun hetken tai tilanteen takaa. Merkkejä sinulla on käytettävissä 1000.
i Pelisäännöt
  1. Lähettäjällä pitää olla tekijänoikeudet lähettämiinsä kuviin tai videoon. Yleensä tekijänoikeus kuuluu kuvan ottajalle, mutta kuvaaja voi luovuttaa oikeudet myös jollekin toiselle. Tarkistathan tämän kuvasi tai videosi suhteen, kiitos!
  2. Julkisilla paikoilla otettuja kuvia tai videota voidaan julkaista ilman erillisiä lupia kuvassa esiintyviltä henkilöiltä, jos ne ovat hyvien tapojen mukaisia. Kodeissa tai pihapiireissä otettujen kuvien lähettämiseen tulee pyytää lupa siinä esiintyviltä ihmisiltä.
  3. Pyydä myös alle 15-vuotiaista otettujen kuvien tai videon lähettämiseen lupa lasten huoltajilta tai ryhmän ohjaajalta.
  4. Päätoimittajan lisäksi myös kuvan lähettäjä vastaa sen sisällöstä.
  5. Toimituksella on oikeus julkaista kuva tai jättää julkaisematta.
  6. Kuvista ei makseta korvausta ja julkaisuoikeudet siirtyvät Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:lle, ellei toisin etukäteen sovita.