Urheilu

Juoksisitko 100 kilometriä 18 tunnissa? Ultrakisa kutsuu polkureiteille Luotoon kesällä - valittavana eripituisia reittejä

Team Nordic Trail järjestää kesällä LÖUT-ultrakisan  polkureiteillä. Aikuisille on tarjolla kolme eri pituista reittiä eli 18, 49 ja 100 km.  Lasten kidstrail on 2 km pitkä ja se on suunnattu 6-13-vuotiaille. Kuvassa toimitusjohtaja Ida Kronholm.
Team Nordic Trail järjestää kesällä LÖUT-ultrakisan polkureiteillä. Aikuisille on tarjolla kolme eri pituista reittiä eli 18, 49 ja 100 km. Lasten kidstrail on 2 km pitkä ja se on suunnattu 6-13-vuotiaille. Kuvassa toimitusjohtaja Ida Kronholm. Kuva: Arkisto

Luoto

Team Nordic Trail järjestää Luodon maisemissa ultrakisan polkureiteillä. Länsirannikon ensimmäisen LÖUT -juoksutapahtumassa lähtö tapahtuu 17. heinäkuuta Luodon urheilupuistossa.

Larsmo Öja Ultra Trail koostuu neljästä eri kilpailusta. Aikuisille on tarjolla 100 km, 49 km tai 18 km matkat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kidstrail on 2 km pitkä ja se sopii 6-13-vuotiaille lapsille.

Tapahtuma on suunnattu niin polkureittien aloittelijoille kuin eliittijuoksijoille, jotka haluavat kilpailla mitaleista.

LÖUT 100 km lähtö tapahtuu 17.7. aamukuudelta Luodon urheilupuistossa. Taipaleen taittamiseen on aikaa maksimissaan 18 tuntia.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä