MAINOS

Hei paikallinen yrittäjä – Etsitkö kotimaista luotonmyöntäjää

MAINOS -

Saldo Finance on suomalainen vastuullinen luotonmyöntäjä, joka panostaa oman finanssiteknologiansa kehittämiseen. Saldo Financella on oma innovatiivinen ja monialainen henkilöstö, joiden avulla rahoitusratkaisut ovat automatisoituja ja vastaavat nopeasti asiakkaiden arjen tarpeisiin.

Saldo Finance on toiminut yli 10 vuotta rahoitusalalla Suomessa ja vuosien kuluessa se on laajentanut toimintaansa yli valtion rajojen, palvellen nyt myös pieniä- ja keskisuuria yrityksiä Suomessa sekä ulkomailla. Yhtiön edistyksellinen lainajärjestelmä varmistaa vastuullisen luoton ja tukee samalla yhtiösi kasvua, myös kansainvälisesti.

Saldo Finance - B2B-myynnin kumppani

Myytkö tuotteita tai palveluita muille yrityksille? 

B2B-myynti eli yritysten välillä tapahtuva kaupankäynti on nykypäivänä entistä haastavampaa ja monimutkaisempaa verrattuna aikaisempaan. 

Toisilta yrityksiltä ostavat yritykset odottavat entistä personoidumpaa lähestymistapaa eivätkä välttämättä enää perinteiset myyntiprosessit ole useimmille mielekkäitä. Siitä, että palveluita tai tuotteita ostava yritys nähtäisiin asiakkaana, on siirrytty siihen, että B2B-myynti on enemmänkin kumppanuutta.

Yrityksille suunnattu kauppa-ala kasvaa, erityisesti verkkokaupan suhteen, mutta oletko valmistautunut täyttämään ostajien ja kaupankäynnin kasvavat ja muuttuvat tarpeet? 

Tässä astuu kuvioihin Saldo Finance, joka tarjoaa rahoituspalveluja yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille.

Voit nyt tarjota B2B-myyntiprosessin tueksi Saldo-luottoa ja vastata B2B-myynnin kasvaviin ja muuntautuviin tarpeisiin. Enenevässä määrin yritykset valitsevat kuluttajien tapaan laskun tai luoton maksutavaksi ostoprosessien yhteydessä.

Luomalla tehokkuutta myyntitapahtumaan ja yksinkertaistamalla ostokokemusta, saat ostajasi palaamaan takaisin. Luomalla mahdollisuuden, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa tuotteitasi tai palvelujasi laskulla tai osamaksulla, saat nopeita tuloksia ja kasvatat kassavirtaa.

Saldo Finance - rahoitusvaihtoehto asiakkaallesi

Oletko paikallinen yrittäjä? Haluaisitko laajentaa toimintaasi ja vähentää riskejä, samalla varmistaen kasvun?

B2B-yritykset voivat nyt tarjota Saldo-luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkailleen.

Yhä useampi ostaa verkosta. Niin myös yrityksetkin. Yritykset voivat yksityisasiakkaiden tapaan valita verkko-ostotapahtumassa maksutapansa. Enenevässä määrin myös ostavat yritykset valitsevat maksuvaihtoehdoksi laskun tai luoton.

Luotonhallinnan avulla hallitset, kehität ja yhtenäistät suhdettasi kotimaisten ja kansainvälisten B2B-asiakkaidesi kanssa.

Saldo Finance luotto tarjoaakin yrityksille mahdollisuuden saada apu tilanteisiin, joissa yrityksellä on myynneistään tai palveluistaan maksusaatavia. Kuten juuri tilanteissa, joissa B2B-kumppanisi ovat valinneet maksuvaihtoehdoksi laskun tai luoton.

Saldo Finance luotto tarjoaa mahdollisuuden B2B-yrityksille tehostaa kassavirtaa, nostamalla myynnistä saatavaa tuloa heti laskun lähetyksestä lähtien - odottamatta sen eräpäivää.

Saldo Luotto 

Saldo Finance Saldo Luotto on apunasi, kun haluat tehostaa kassavirtaasi.

Näin yrityksesi saa rahoitusta jo lähetettyjä, avonaisia myyntilaskuja varten. Miksi? Koska Saldo Luotto on erinomainen väline yrityksesi kassavirran ja käyttövarojen hallintaan, pakollisten maksujen kattamiseksi ajallaan.

Saldon Luotto on vakuudeton aina 10 000 euroon saakka ja on käytettävissä muutamassa minuutissa. Sen korko on 13,9-19,9 % ja laina-aika 12-88 kuukautta. Saldo Finance on aina auki, joten voit hakea luottoa milloin vain.