Paikallisuutiset

JKG aloittaa uuden kauden

Uutuutena mm. oma ryhmä miehille ja yli 20-vuotiaille suunnattu perjantaishow.

Pietarsaarelainen urheiluseura JKG aloittaa toimintansa 28. elokuuta yhteensä 40 eri ryhmässä. Uutta tälle kaudelle on mm. erillinen ryhmä miehille, Fitness Boxing ja yli 20-vuotiaille suunnattu perjantaishow. JKG:sta kerrotaan, että seuran toiminta on palannut samalle tasolle kuin se oli ennen pandemian alkamista vuonna 2020 ja taas voidaan tarjota täysi valikoima liikuntaa kaikenikäisille.

"Miesryhmä" on kuntopiiriryhmä, joka on suunnattu miehille 15 - 70+. Sitä johtaa Mimmi Östman ja mukaan voi mennä ilman aikaisempaa kokemusta. Miesten ryhmätreenit ovat kasvattaneet suosiotaan ja omalla miehille suunnatulla ryhmällään seura toivoo tavoittavansa monia aloittelijoita. Fitness Boxing on toinen uutuus, joka sopii sekä miehille että naisille, myös nuorille. Sitä johtaa Aleksey Oleksii Bilomistnyi. Tunnilla nyrkkeillään seuralta lainatuilla hanskoilla ja käsineillä. Osallistua voit pareittain tai yksin.

Kevyempiä tunteja löytyy Fysiopilatesista, Fysiojumpasta, Core ja Flexistä sekä senioriryhmästä IKI Liike 65+. Jos haluaa treenata kovemmin, maanantaisin on tarjolla kuntopiiriryhmä sekä erilaisia voima- ja kuntotunteja perjantaina, lauantaina, sunnuntaina aamukymmeneltä Urheilutalon yläsalissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Henkilöille, joilla on jonkinlaista toiminnallista vammaa, tarjotaan lastenryhmä Supernova sekä nuoriso- ja aikuisryhmä Rörelseglädje. Tunnille voi osallistua avustajan kanssa tai ilman, kerrotaan JKG:stä.

Erilaisia motoriikkatunteja tarjotaan 4-9-vuotiaille lapsille. Tunneilla opitaan käsittelemään suuria ja pieniä välineitä sekä perustaitoja, kuten tekemään kuperkeikka, kottikärryt, tasapainoharjoituksia ja rullauksia. Lisäksi harjoitellaan leikkimistä, kuntoa ja voimaa.

Tanssia voidaan harrastaa aina 4-vuotiaasta ylöspäin erilaisissa tanssiryhmissä, jotka esiintyvät myös seuran vuotuisessa tanssiesityksessä marraskuussa Schaumansalissa. Tänä syksynä JKG esittää Nanoq - Arktisen seikkailun 3.-4.11.

Yli 20-vuotiaiden tanssiryhmää on haettu jo usean vuoden ajan ja nyt se toteutuu joka perjantai-iltaisin Urheilutalolla Emma Lönnqvistin johdolla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nuorimmat osallistuvat vanhemman tai muun aikuisen kanssa perhevoimisteluun. Perhevoimistelussa aikuinen maksaa kausimaksun, kun taas lapsi tai lapset harjoittelevat ilmaiseksi. Kaikkien lasten tulee olla aikuisen seurassa. Ikäsuositus on 2-4 vuotta.

Suosittu esteettinen joukkuevoimistelu jatkuu entiseen tapaan Rettig Sport Centerissä. Seurasta vinkataan, että paikkaa kannattaa kysyä, jos on kiinnostunut kilpavoimistelusta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä