Paikallisuutiset

Ei uusia tartuntoja Kokkolan joukkoaltistumisesta – Soiten alueella on todettu kuluneen kahden viikon aikana seitsemän koronavirustartuntaa

Keski-Pohjanmaa on nyt kiihtymisvaiheessa.
Keski-Pohjanmaa on nyt kiihtymisvaiheessa. Kuva: Clas-Olav Slotte

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole torstain 1. lokakuuta tiedon mukaan tullut lähipäivinä ilmi uusia koronavirustartuntoja.

Viimeisimmät positiiviset koronavirustartunnat todettiin lauantaina 26. syyskuuta. Toiseen tartunnoista liittyi noin sadan hengenjoukkoaltistuminen Kokkolassa. AltistuneistaChydeniuksen koulun 3. ja 4. luokan oppilaista 77 siirtyi etäopetukseen tämän viikon maanantaista lähtien.

Kuluneen kahden viikon aikana Soiten alueella on todettu yhteensä seitsemän koronavirustartuntaa. Yhteensä koko pandemian aikana Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu 47 koronavirustartuntaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Soitesta kerrotaan, että sen koronavalmiusryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin sekä tarvittaessa ja pitää yllä tilannekuvaa. Varautuminen on suunnitelmien mukaista.

Keskiviikkoisin Soiten koronajohto kokoontuu yhteistyöryhmään AVI:n, THL:n sekä ELY:n kanssa. Tässä ryhmässä arvioidaan alueellinen tilanne sekä tiedotetaan viranomaisia Soiten varautumisesta.

Soiten koronasivustoltakorona.soite.fi löytyy ajantasainen tilannekuva Keski-Pohjanmaan alueelta. Tilannekuva päivitetään maanantaisin koronavalmiusryhmän kokouksessa sekä aina tilanteen muuttuessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä