Paikallisuutiset

Tokmannin myyntijohtaja: "Meillä on ollut hyvin vastuulliset toimet Pietarsaaren avajaisissa"

Pietarsaaren Tokmanni avasi ovensa torstaiaamuna klo 8.00.
Pietarsaaren Tokmanni avasi ovensa torstaiaamuna klo 8.00. Kuva: Pirkko Högkulla

Pietarsaaren Tokmanni-myymäläntorstaiset avajaiset ovat sujuneet suunnitelmien mukaan, sanoo asiasta tiedottamisesta yhtiössä vastaava myynti- ja markkinointijohtajaMathias Kivikoski.

– Mitä olen kuullut, niin ihan hyvin on lähtenyt käyntiin. En ole paikalla, kertoi Kivikoski puhelimitse torstai-iltapäivänä.

Pietarsaaressa on kaupunkilaisten keskuudessa herännyt kysymyksiä siitä, että Tokmanni houkutteli avajaispäiväksi asiakkaita jakamalla ilmaisia ämpäreitä. Pietarsaaren koronarajoitukset ovat osin tiukempia kuin Vaasan sairaanhoitopiirin, joka on epidemian kiihtymisvaiheessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Meillä oli hyvin vastuulliset toimet näissä avajaisissa, että siinä mielessä tämä meni mielestäni ihan suunnitellusti. Huolehdittiin tosi tarkkaan etäisyyksistä ja niin pois päin, sanoi Kivikoski.

Ämpärinjaon yksityiskohdista kysyttäessä Kivikoski viittasi yhtiön tiedotteeseen eikä halunnut puhelimessa eritellä turvajärjestelyjä.

Tokmanni tiedotti jakavansa ämpäreihinsä oikeuttavia lipukkeita Pietarsaaren Tokmannin tuhannelle ensimmäiselle maksavalle asiakkaalle. Tiedote tarkentaa, että lipukkeita vastaan asiakkaat voivat noutaa tuotelahjoja sisältävät yllätysämpärinsä myymälän pihalta avajaispäivän aikana.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä