10 x must-have kesätuotteet iholle ja hiuksille

Kesätuotteet iholle sisältävät aurinkovoiteen lisäksi muitakin tuotteita, jotka pitävät ihosi suojattuna auringolta ja tuulelta. Myös hiukset kannattaa suojata kesäsäältä. Olet valmis kesään näiden 10 must-have -tuotteen myötä!

Valmistaudu kesään näillä kosmetiikka- ja hiustuotteilla

Kesällä iho ja hiukset ovat kuumuuden, auringonpaisteen ja tuulen armoilla. Siksi keveiden hiustuotteiden ja auringolta suojaavien vartalotuotteiden valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Nämä hius- ja vartalotuotteet auttavat suojaamaan hiuksiasi ja ihoasi kesäsään vaikutuksilta.

1. Suihkutettava aurinkosuoja myös hiuksille on tarpeen

Aurinko voi vaurioittaa hiuksia, joten kannattaa käyttää suihketta, joka suojaa hiuksia UV-säteiltä ja ehkäisee värin haalistumista. Aurinkosuoja on olennainen varsinkin, jos hiuksesi ovat värjätyt ja vietät kesällä paljon aikaa rannalla.

2. Hiusnaamio kosteuttaa hiuksia

Aurinko, merivesi ja uiminen voivat kuivattaa hiuksia. Käytä kosteuttavaa hiusnaamiota säännöllisesti pitääksesi hiukset pehmeinä ja kosteutettuina.

3. Vartalokuorinta on hyvä kesätuote iholle

Kesällä vaatetus on yleensä kevyempää ja paljastavampaa, joten ihon kuntoon tulee kiinnitettyä enemmän huomiota. Käytä vartalokuorintaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja saat ihosta sileämmän ja hehkeämmän.

4. Kevyt kasvovesi tasapainottaa ihon kosteutta

Kosteuta ihoasi kevyellä kasvovedellä, joka auttaa tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa ja raikastaa ihoa kuumina kesäpäivinä. Jos ihosi on herkkä, laadukas luonnonkosmetiikka tarjoaa hyviä tuotteita myös kasvojen puhdistukseen. Luonnonkosmetiikka löytyy Amazinan verkkokaupasta omalta osastoltaan: löydät kasvovedet suosituilta luonnonkosmetiikkabrändeiltä, kuten Weledalta ja Neal’s Gardenilta.

5. Must-have kesätuote iholle on päivävoide SPF-suojalla

Suojaa kasvojesi ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta käyttämällä kosteuttavaa päivävoidetta, jossa on mukana aurinkosuojakerroin. Suojakertoimella varustettuja päivävoiteita löytyy erilaisille ihotyypeille aina herkästä ja kuivasta ihosta rasvaiseen tai sekaihoon.

6. Vedenkestävä ripsiväri on luottotuote

Kesän kosmetiikkatuotteista vedenkestävä ripsiväri on yksi tärkeimmistä. Kesällä haluat todennäköisesti välttää liiallista meikkiä kuumuuden vuoksi ja vähempi kosmetiikka helpottaa myös ihon puhdistusta. Jos kuitenkin haluat korostaa silmiäsi, käytä vedenkestävää ripsiväriä, joka pysyy paikoillaan hikoilun tai uimisen aikana.

7. Kevyt meikkivoide voi olla kesällä eri sävyä

Valitse meikkivoiteeseen kevyt ja hengittävä koostumus, joka ei tunnu raskaalta tai tukkivalta iholla. Jos kasvosi päivittyvät auringonpaisteessa helposti, kesällä meikkivoiteen sävy voi olla asteen tai kaksi tummempi kuin talvella.

8. Huulivoiteenkin tulee suojata auringolta

Tiesitkö, että myös huulet voivat palaa auringossa? Käytä huulivoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Näin saat pidettyä huulet kosteutettuina ja suojattuina. Huulivoiteen voi valita myös sävytettynä, jolloin saat huuliin väriä ilman erillistä huulikiiltoa tai -punaa.

9. Jalkavoide auttaa pitämään jalat kauniina kesällä

Kesällä käytät todennäköisesti avokkaita ja sandaaleja, joten pidä jalkasi pehmeinä ja sileinä käyttämällä kosteuttavaa jalkavoidetta. Voit tehostaa jalkavoiteen vaikutusta levittämällä sen jalkoihin yöksi ja pukemalla päälle hengittävät sukat.

Laadukas jalkavoide on myös hyvä lahja esimerkiksi äidille tai isoäidille. Amazina.fi -verkkokaupasta voit tilata jalkojenhoitotuotteiden lisäksi myös muut vartalonhoitotuotteet samalla kertaa.

10. Kevyt hiuskiinne antaa pitoa tuulessa

Kesähelteillä hiukset saattavat menettää muotonsa tuulen takia. Käytä kevyttä hiuskiinnettä pitämään hiukset paikoillaan ilman jäykkyyttä.

Kesätuotteet iholle ja hiuksille myös matkalle

Tässä artikkelissa listatut tuotteet auttavat pitämään hiukset ja ihon hyvässä kunnossa kesällä. Voit tilata ne amazina.fi -verkkokaupasta. Muista myös juoda riittävästi vettä ja suojata itsesi auringolta käyttämällä aurinkosuojavoidetta ja päähinettä tarvittaessa.

Kesätuotteet iholle ja hiuksille kannattaa pakata matkakokoisina mukaan myös lomamatkalle. Jos suosikkituotteestasi ei ole matkakokoa, hanki erillisiä pieniä säilytyspurkkeja, johon voit pakata tarvittavan määrän matkaa varten. Kesäisen viikonloppureissun voit tehdä vaikkapa laivalla Tallinnaan ja varata majoituksen helposti netistä.