Paikallisuutiset

Uusi toimitusjohtaja luotsaamaan Ebba Kiinteistöjä

Linda Kass aloittaa Ebba Kiinteistön Oy:n toimitusjohtajana vuodenvaihteen jälkeen. Aiemmin hän työskenteli teerijärveläisen Teri-Talot Oy:n toimitusjohtajana.

Linda Kass on valittu Pietarsaaren kaupungin kiinteistöosakeyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Åsa Björkmania.

Linda Kass on valittu Pietarsaaren kaupungin kiinteistöosakeyhtiö Fastighets Ab Ebba Kiinteistö Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Aiemmin teerijärveläisen Teri-Talot Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Kass aloittaa Ebbassa vuoden vaihteen jälkeen.

Toimitusjohtajan paikka vapautui kun tehtävää viimeiset seitsemän vuotta hoitanut Åsa Björkman irtisanoutui viime kesänä.

Ebban hallitus kertoo tiedotteessa arvostavansa Linda Kassin liiketoimintaosaamista ja monipuolista taustaa, johon kuuluu kokemusta sekä yksityiseltä että kunnalliselta sektorilta. Ennen Teri-Talot Oy:n toimitusjohtajan tehtäviä Kass johti markkinointitoimisto Generon liiketoimintayksikköä Pohjanmaalla. Sitä ennen hän on työskennellyt Novialla tutkimus- ja kehityspäällikkönä. Stiftelsen Juthbackan toiminnanjohtajana Kass on vastannut muun muassa säätiön kiinteistöistä, asunnoista ja leirintäalueista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Ebban aktiivinen osallistuminen Pietarsaaren yhteiskunnalliseen kehittämiseen asettaa yhtiön toimitusjohtajalle selkeät periaatteet”.

Ebban strategiana seuraavalle kymmenelle vuodelle on toimia uudistajana ja innovaattorina, edistää kestävää kehitystä niin kunnossapidossa kuin uudisrakentamisessa sekä työskennellä kaupungin sosiaalisen ja kulttuurisen monimuotoisuuden lisäämiseksi. Tiedotteessa todetaan, että kiinteistöyhtiön aktiivinen osallistuminen Pietarsaaren yhteiskunnalliseen kehittämiseen asettaa yhtiön toimitusjohtajalle selkeät periaatteet. Yhtiön talouden raportoinnin lisäksi hänen odotetaan johtavan hankkeita ja asuntopoliittisia asioita, jotka vievät yhtiötä ja Pietarsaarta eteenpäin.

Fastighets Ab Ebba Kiinteistö Oy on Pietarsaaren kaupungin kokonaan omistama kiinteistöosakeyhtiö, jolla on noin 620 vuokra-asuntoa eri puolilla kaupunkia.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä