Paikallisuutiset

Solving seudun houkuttelevin työpaikka

”Jokainen meistä on vastuussa siitä, että meillä ja kollegoillamme on hyvä työpäivä.”

Automaatioasentaja Ted Sandén työskentelee trukkivalmistaja Solvingilla Pedersören Sandsundissa. Kuva: Pentti Höri

Trukkivalmistaja Solving on Pietarsaaren seudun houkuttelevin työpaikka vuonna 2023.

Solving voitti Concordian järjestämän Most Attractive Place to Work -kilpailun. Pietarsaaren seudulta osallistui kahdeksan yritystä aktiivisesti kilpailuun lokakuun aikana.

Voittaja Solving ja erityisesti yksi video sai raadilta seuraavat perustelut: ”Videossaan Solving nostaa esiin henkilökuntansa. Video on tehty pilke silmäkulmassa, se on osallistava, ja se tarjoaa mukavan tarinan, joka onnistuu myös henkilökohtaistamaan yrityksen teknisen osaamisen.”

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Solving on meidän yli 80 työntekijää, jotka tekevät töitä joka päivä, jotta Solving olisi kaikista paras työpaikka. Jokainen meistä on vastuussa siitä, että meillä ja kollegoillamme on hyvä työpäivä, ja jokaisen panosta tarvitaan ja arvostetaan. Korostamme tiimityötä ja varmistamme, että jokaisella uudella työntekijällä on aikaa oppia työtehtävät ja päästä mukaan yhteisöön, sanoo Pamela Kjellman, HR Manager Solvingilla.

Varax sai kunniamaininnan siitä, että se on kilpailussa korostanut sitoutumistaan henkilöstön hyvinvointiin monin eri tavoin. ”Yritys antaa hyvän kuvan konkreettisesta ja jatkuvasta panostuksesta henkilöstöönsä”, raati arvioi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä