Paikallisuutiset

Purkutyöt käynnissä Rustan mahdollisella tontilla: Toiveena avata tavaratalo Pietarsaareen ennen joulusesonkia

Rusta-tavaratalo nousee mahdollisesti Vaunusepäntie 14:ään ja ennen joulusesonkia. Tontilla on käynnissä vanhan autoliike- ja korjaamokiinteistön purkutyöt.
Rusta-tavaratalo nousee mahdollisesti Vaunusepäntie 14:ään ja ennen joulusesonkia. Tontilla on käynnissä vanhan autoliike- ja korjaamokiinteistön purkutyöt. Kuva: Pirkko Högkulla

Pietarsaari

Vaunusepäntiellä puretaan vanhaa kiinteistöä, jossa toimi pitkään autoliike ja korjaamo. Tontille nousee mahdollisesti Rusta-tavaratalo, joka avattaisiin ennen joulusesonkia.

Rusta Finland Oy:n maajohtajaTommy Dolivo kertoo sähköpostitse, että emoyhtiön hallituksen hyväksymä hanke ja neuvottelut ovat pitkällä uuden tavaratalon avaamisesta Pietarsaareen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Vielä on monta muuttujaa nykyisessä markkinatilanteessa, joten tässä vaiheessa emme voi enempää kommentoida hanketta. Toivon kuitenkin, että voimme vielä tämän vuoden puolella avata Pietarsaareen uuden Rusta-tavaratalon.

"Vielä on monta muuttujaa nykyisessä markkinatilanteessa". Tommy Dolivo Rusta Finland OyMaajohtaja

– Rusta on vastaanotettu hyvin lämpimästi Kokkolassa ja Vaasassa, sekä tunnettuus on hyvällä tasolla. Rustan valikoimalle ja konseptille on selkeä tilaus länsirannikolla ja Pietarsaaresta meillä on jo paljon asiakkaita yllämainituissa myymälöissä. Haluamme tulla lähemmäksi asiakasta ja mahdollistaa edullisen ja inspiroivan ostomahdollisuuden pietarsaarelaisille, Dolivo toteaa.

Myymälä työllistää toistakymmentä vakituista työntekijää ja kausityöntekijöitä. Valikoima on pääosin sama kaikissa Suomen myymälöissä ja eri markkinoilla, poikkeuksena, että Suomessa on hieman laajempi valikoima kuin Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Rustan perus- ja sesonkivalikoiman lisäksi Suomen myymälöissä on erillinen, noin 800 neliön suuruinen, ulkopuutarhamyymälä sekä myymälässä laajempi tee-se-itse ja vapaa-ajan valikoima.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tällä hetkellä Suomessa on 32 Rusta-tavarataloa. Yhtiön kasvu on vahvaa koko Suomessa. Vuoden sisällä Rusta Finland Oy avaa peräti kuusi uutta tavarataloa eri puolelle maata.

Pietarsaaren myymälän toteuttaa ja rakentaa Lehto Tilat Oy.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä