Paikallisuutiset

Pohjoismainen ympäristöpalkinto Pietarsaaren ja Vaasan Reko-renkaiden ylläpitäjille: - "Ovat suurella aatteellisella omistautumisellaan ja osaamisellaan mahdollistaneet konseptin menestyksen"

Keskipohjola-komitean vuosittaisen Pohjolan vihreä vyöhyke -palkinnon saavat tänä vuonna Pietarsaaren ja Vaasan Reko-renkaiden aktiiviset ylläpitäjät.

Ympäristö- ja energiapalkinnon toivotaan inspiroivan palkinnonsaajia jatkamaan työtään ja omistautumistaan. Tunnustuksen tavoitteena on kannustaa palkinnonsaajia jatkamaan työtään sekä samalla inspiroida muita Keskipohjolan alueen toimijoita pyrkimään kestäviin ympäristö- ja energiaratkaisuihin. Palkinto on arvoltaan 30 000 SEK.

Reko-renkaan toimihenkilöt Vaasassa ja Pietarsaaressa ovat suurella aatteellisella omistautumisellaan ja osaamisellaan mahdollistaneet konseptin menestyksen. Heidän työnsä on ollut suurena inspiraation lähteenä uusille, eri puolille Pohjoismaita syntyneille Reko-renkaille, todetaan perusteluissa. Mallilla katsotaan olevan useita ympäristöllisiä, taloudellisia ja sosiaalisia kestävyysnäkökohtia, ja se on levinnyt Pohjanmaalta kansanliikkeen tavoin muihin Pohjoismaihin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Palkintojen jako on Östersundissa Ruotsissa 26.–28. syyskuuta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä