Paikallisuutiset

Pohjanmaalla 22 uutta koronavirustartuntaa, noin puolet tartunnan saaneista vaasalaisia: Ilmaantuvuusluku kääntyi laskuun

Vaasan sairaanhoitopiirissä todettiin maanantaina 22 uutta koronavirustartuntaa. Niistä noin puolet on vaasalaisia ja puolet sairaanhoitopiirin muiden kuntien alueelta.
Vaasan sairaanhoitopiirissä todettiin maanantaina 22 uutta koronavirustartuntaa. Niistä noin puolet on vaasalaisia ja puolet sairaanhoitopiirin muiden kuntien alueelta. Kuva: Markku Jokela

Vaasan sairaanhoitopiirissä todettiin maanantaiaamuna 22 uutta koronavirustartunnan saanutta sunnuntaiaamuun verrattuna. Noin puolet tartunnan saaneista on vaasalaisia ja toinen puolet sairaanhoitopiirin muiden kuntien alueelta.

Sairaanhoitopiirin tiedotteessa todetaan, että koronavirustartunnan ilmaantuvuuden luku on ollut viime päivinä laskeva. Sairaanhoitopiirin alueella maanantaiaamuna ilmaantuvuus oli 295/100 000 asukasta 14 viimeisen vuorokauden ajalta.

Kaiken kaikkiaan Vaasan sairaanhoitopiirissä on nyt 818 todettua koronavirustartuntaa keväästä alkaen. Virusnäytteitä on otettu 19 481, joista 83 viimeisen vuorokauden aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sunnuntaina sairaanhoitopiiri tiedotti 36 uudesta tartuntatapauksesta. Vaasan Sundomissa sijaitsevassa Kårkullan hoivakodissa on todettu yhteensä 17 koronavirustartuntaa.

Lauantaina uusia tartuntoja todettiin 23.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä