Paikallisuutiset

Mira Lepolasta uusi Miss Model Pietarsaari

Ella Nyfelt (Best Fashion Model), Mira Lepola (Miss Model Pietarsaari 2023) ja Annica Tärnvik (Best AD Model ja kuvauksellisin). Kuva: Tiia Itälehto

Miss Model Pietarsaari 2023 on pietarsaarelainen Mira Lepola. Perinteiseen tapaan Jaakon Päivillä Koulupuistossa järjestetyn mallikatselmuksen tuotantotiimi kuvaa tiedotteessa, että Lepolalla on mm. erinomainen mahdollisuus kehittyä mallimaailmassa ja että hän sopii loistavasti Miss Pohjois-Suomi Beauty -ehdokkaaksi.

Best Fashion Model -tittelin voitti luotolainen Ella Nyfelt. Muun muassa hänen lavaesiintymisensä teki tuomaristoon vaikutuksen.

Mallikatselmuksen Best AD Model -tittelin voitti pietarsaarelainen Annica Tärnvik olemuksellaan ja esiintymisellään. Hänet palkittiin lisäksi kuvauksellisin -tittelillä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää sähköisesti omaa suosikkiaan ja ääniä kertyi kaikkiaan lähes 2000. Ääntenenemmistöllä yleisön suosikiksi nousi tamperelainen Emmi Ruotanen.

Mallitoimisto Matinén alla toimivassa Miss Model Pietarsaari & Best Models -mallikatselmuksessa kilpailijoiden valitsijoina, haastattelijoina ja mallikouluttajina toimi tuotantotiimi, johon kuuluu väri- ja tyylikouluttaja Heidi Keskitalo, kauneuskonsultti Pirkko Niku-Parttimaa, Best Fashion Model 2020 Hanna Pelkkala ja Miss Model Pietarsaari 2022 Hanna Seijari.

Meikit ja kampaukset jokainen finalisti teki itse kauneus- ja meikkikonsulttien ohjauksella.

Tuomaristoon kuuluivat Mika Vacker, Jaana Virtanen, Bodil Sjöholm sekä Miss Model Pietarsaari 2021 Minna Holmborg.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mallikatselmus Pietarsaaressa esittelee vuosittain uusia mallilupauksia, naisia ja miehiä ikään ja kokoon katsomatta - sekä mallin työn laajaa kirjoa. Mallikeikat voivat olla kuvauksia, näytöksiä, promootioita, sometusta tai toimimista vaikkapa tv-avustajana. Tuotantotiimin tiedotteessa todetaan myös, että alalla tarvitaan kaiken ikäisiä, kokoisia ja tyylisiä, osaavia malleja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä