Mielipiteet

Markku Laitisen mielipide: Lyhytnäköisiä typeryksiä

Jos päättäjät katsovat, että varoja ei kannata sijoittaa sosiaali - ja terveystoimelle ennaltaehkäisemään esimerkiksi nuorten mielenterveys- ja päihdeongelmia, joudutaan kymmenen vuoden kuluttua rakentamaan uusia vankiloita.

”Nyt ollaan sellaisien sosiaalipatologisten kysymysten äärellä, että sijoitetaanko resursseja sielun hoitamiseen sosiaali - ja terveystoimessa vai ajaudutaanko myöhemmin pakolla parantamaan vinoutuneita sieluja poliisivaltion avulla.” (Aki Huhtinen).

Petteri Orpo porukoineen on päättänyt toimia juuri niin mistä Huhtinen kirjoituksessaan varoittaa. Rolf Arnkil lyö lisää vettä myllyyn:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Kansakunta, jolla ei ole varaa kiinnittää kerrassansa etevintä ja soveliainta ainesta nuorisonsa kasvatus- ja opetustehtäviin, on tuominnut itsensä. Sellaiset kansakunnan johtajat, jotka eivät ota nuorisoaan ja sen opettajia aivan erityiseen suosioonsa, ovat lyhytnäköisiä typeryksiä.”

Hallituksen hallitusohjelma antaa syyn Arnkilin loppuarvioon. Lohduton leikkauslista riistää tulevaisuuden lapsilta ja nuorilta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä