Paikallisuutiset

KulTour palaa Pietarsaaren seudulle

Lapsille ja nuorille kulttuurikokeiluja.

Työpajoissa lapset pääsevät kokeilemaan mm. maalausta, piirtämistä, suunnittelua ja naamioteatteria. Kuva: Mikael Liikanen

Kulttuurikiertue KulTour palaa pietarsaaren seudulle. Campus Allegron kulttuurikoulutukset tarjoavat kokeilupäiviä Luodossa, Pedersöressä, Uudessakaarlepyyssä ja Pietarsaaressa. Kiertuetta järjestetään kolmatta vuotta.

Tapahtuman kesto on jokaisella paikkakunnalla kaksi tuntia. Osallistuminen on ilmaista ja auki kaikille. Kokeiluasemat on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Kulttuurikoulutusten henkilökunta ja opiskelijoita ovat mukana opastamassa vierailijoita.

Työpajoissa lapset pääsevät kokeilemaan mm. maalausta, piirtämistä, suunnittelua ja naamioteatteria. Wava-opiston opettajat järjestävät soitinkokeilumahdollisuuden suurella soitinvalikoimalla. On myös mahdollista kokeilla musiikin esittämistä Ipadilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Fakta

Kiertue käy seuraavilla paikkakunnilla:

Tiistai 16.4. klo 17.30–19.30 - Kuntatalo, Luoto

Keskiviikko 17.4 klo 17.30–19.30 - Purmon koulu, Pedersöre

Torstai 18.4 klo 17.30–19.30 - Zachariaskoulu, Uusikaarlepyy

Lauantai 20.4 klo 11.00–13.00 - Campus Allegro, Pietarsaari

Jokaisena päivänä nähdään useita esityksiä. Ohjelma vaihtelee kuntien välillä ja sisältää musiikkia, tanssia tai teatteria. Uudessakaarlepyyssa ja Pietarsaaressa nuorimmat lapset pääsevät tutustumaan muskariin nukketeatterin ja musiikkileikin avulla. Campus Allegrossa on esillä Novian visuaalisten aineiden opiskelijoiden opinnäyte-näyttely Final_final.pdf.

Jokaisella kiertuepysäkillä on kahvi- ja mehutarjoilu. Kaikki osallistujat voivat myös osallistua lahjakorttien arvontaan.

Kiertuetta järjestää Pietarsaaren Sinfonietta yhteistyössä Luodon, Pedersören, Uudenkaarlepyyn ja Pietarsaaren kuntien kanssa. Kiertueella nähtävät opiskelijat ja henkilökunta tulevat Wava-opistolta, Yrkesakademin i Österbottenista, Novia ammattikorkeakoululta ja Pietarsaaren seudun SKAPA-projektilta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tarkempi ohjelma löytyy nettisivustosta campusallegro.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä