Paikallisuutiset

Jakob Center sai taas täytettä – Torstaina Pietarsaaressa avaava Normal laajenee Suomessa innokkaasti, kuvattu Tokmannin haastajaksi

Normalin voisi ajatella vilkastuttavan tätä kovin hiljaiseksi jäänyttä  siivua kävelykadusta.
Normalin voisi ajatella vilkastuttavan tätä kovin hiljaiseksi jäänyttä siivua kävelykadusta. Kuva: Kristian Sundqvist

Nyt se on varmaa. Noin voisi tyytyä sanomaan, jos tämä olisi mainos eikä uutinen. Varmaa siis Normal-kauppaketjun verkkosivujen tietojen mukaan on, että ketjun uusin Suomen-kauppa avaa ovensa Pietarsaaressa torstaina 9. kesäkuuta.

Normal aloitti Kokkolan Chydenia-kauppakeskuksessa huhtikuun alussa ja lähipäivinä tanskalaisketju avaa kesämyymälän Kalajoelle.

Pietarsaaressa Normal operoi kävelykadun varrella Jakob Centerissä eli Cubus-vaateliikkeen aiemmissa tiloissa. Cubus sulki ovensa viime vuoden syyskuussa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Normalilla on Suomessa kolmisenkymmentä myymälää.

– Konseptimme on myydä erilaisia ja jännittäviä tuotteita, mutta myös tuttujen brändien tuotteita edullisilla hinnoilla. Toivomme, että asiakkaat saavat myymälässämme erilaisia ja hauskoja ostoskokemuksia, määritteli ketjun maajohtajaLasse LauridsenKeskipohjanmaalle Kokkolan liikkeen avaamisen alla.

Vuonna 2013 kotimaassaan aloittaneen Normalin laajentumistahti Suomessa on ollut nopeaa. Ketjun ensimmäinen liike maahamme avattiin Espoon Sellon kauppakeskuksessa viime vuoden helmikuussa.

Normalin on spekuloitu saapuneen Suomeen etenkin vahvaa tulosta vuodesta toiseen takoneen ja voimakkaasti laajentuneen halpatavarataloketju Tokmannin haastajaksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Uskon, että meillä on joitain samoja asiakkaita Tokmannin kanssa, mutta uskon myös, että konseptimme ovat erilaisia ​​ja tarjoamme erilaisen ostoskokemuksen, kommentoi Lauridsen Iltalehdelle viime lokakuussa.

Pietarsaaressa Tokmanni avasi vuoden 2020 syksyllä. Liikkeitä erottaa Pietarsaaressa leimallisesti ainakin se, että Normal toimii kivijalkakeskustan ytimessä ja Tokmanni pari kilometriä syrjemmässä Vaunusepäntiellä.

Iskulauseena Normalilla on "Täysin normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin". Yritys kertoo myös, että sillä ei ole tarjouksia, vaan "tuotteet ovat saatavilla kiinteään, edulliseen hintaan joka päivä".

Normalilla on Pohjoismaiden lisäksi myymälöitä myös Ranskassa ja Hollannissa. Liikkeitä on yhtiön verkkosivujen mukaan eri maissa yhteensä noin 365.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä