sunnuntai 12.7.2020 | 07:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pietarsaaren kaupunki tukee Novian Mestariopettajat-konseptia 40 000 eurolla

Mestariopettajat voidaan rekrytoida pohjoismaisista korkeakouluista tai he voisivat olla vapaita ​​taiteilijoita Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.

Ke 6.11.2019 klo 14:43

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Pietarsaari

Pietarsaaren kaupunki ja Novia ovat sopineet, että Novian kulttuurikoulutukset Pietarsaaren yksikössä Campus Allegrossa saavat 40 000 euroa Mestariopettajat-konseptin toteuttamiseen. Summa maksetaan tänä vuonna.

Novialla on kymmenen profiilia/soitinryhmää, jotka kaikki tarvitsevat omia mestariopettajiaan. Mestariopettajat voidaan rekrytoida pohjoismaisista korkeakouluista tai he voisivat olla vapaita ​​taiteilijoita Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.

Kaupunginjohtaja Kristina Stenman on tyytyväinen siihen, että Pietarsaaren koulutustarjontaa vahvistetaan.

– Koulutus on tärkeää. Tämä on yksi kaupungin tavoista tukea monipuolista ja hienoa koulutustarjontaa Campus Allegrossa, kulttuuriohjelmat mukaan lukien, Stenman sanoo.

Novian Pietarsaaren yksikönjohtaja Kajsa Dahlbäck kertoo, että oppilaitoksen lehtorit ovat jo pitkään toivoneet enemmän alan kontakteja sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

– Kun nyt kutsumme tunnustettuja ammattilaisia Pietarsaareen, voivat opiskelijamme solmia arvokkaita kontakteja tulevaa työelämäänsä silmällä pitäen, Dahlbäck iloitsee.

Solmittu sopimus koskee alkuvaiheessa 31.12.2020 asti ulottuvaa ajanjaksoa.

#