Paikallisuutiset

Pietarsaaren kaupunki tukee Novian Mestariopettajat-konseptia 40 000 eurolla

Mestariopettajat voidaan rekrytoida pohjoismaisista korkeakouluista tai he voisivat olla vapaita ​​taiteilijoita Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.

Pietarsaari

Pietarsaaren kaupunki ja Novia ovat sopineet, että Novian kulttuurikoulutukset Pietarsaaren yksikössä Campus Allegrossa saavat 40 000 euroa Mestariopettajat-konseptin toteuttamiseen. Summa maksetaan tänä vuonna.

Novialla on kymmenen profiilia/soitinryhmää, jotka kaikki tarvitsevat omia mestariopettajiaan. Mestariopettajat voidaan rekrytoida pohjoismaisista korkeakouluista tai he voisivat olla vapaita ​​taiteilijoita Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

KaupunginjohtajaKristina Stenman on tyytyväinen siihen, että Pietarsaaren koulutustarjontaa vahvistetaan.

– Koulutus on tärkeää. Tämä on yksi kaupungin tavoista tukea monipuolista ja hienoa koulutustarjontaa Campus Allegrossa, kulttuuriohjelmat mukaan lukien, Stenman sanoo.

Novian Pietarsaaren yksikönjohtaja Kajsa Dahlbäck kertoo, että oppilaitoksen lehtorit ovat jo pitkään toivoneet enemmän alan kontakteja sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

– Kun nyt kutsumme tunnustettuja ammattilaisia Pietarsaareen, voivat opiskelijamme solmia arvokkaita kontakteja tulevaa työelämäänsä silmällä pitäen, Dahlbäck iloitsee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Solmittu sopimus koskee alkuvaiheessa 31.12.2020 asti ulottuvaa ajanjaksoa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä