Paikallisuutiset

Uusi koronarokote otetaan käyttöön myös Pohjanmaalla

Muiden koronarokotteiden lisäksi Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla on käytettävänä myös uusi rokote Nuvaxovid.
Muiden koronarokotteiden lisäksi Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla on käytettävänä myös uusi rokote Nuvaxovid. Kuva: Markku Jokela

Pohjanmaan hyvinvointialueen rokotuspisteillä otetaan ensi viikolla käyttöön uusi koronavirusrokote Nuvaxovid.

Nuvaxovid-rokotetta suositellaan henkilöille, joille ei jostain syystä voida antaa tai jotka eivät ole halunneet ottaa muiden valmistajien koronarokotteita.

Nuvaxovid-rokote voidaan antaa 18-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille ensimmäiseksi tai toiseksi koronarokoteannokseksi. Rokotevalmistetta voidaan antaa myös henkilöille, jotka ovat aiemmin saaneet toisen valmistajan koronarokotteen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Valmisteen perusrokotussarjaan kuuluu kaksi annosta. Suositeltu annosväli on 6-12 viikkoa. Lisätietoja Nuvaxovid-rokotevalmisteesta löydät THL:n verkkosivuilta.

Nuvaxovid-rokotetta annetaan määrättyinä rokotuspäivinä. Ensi viikolla valmistetta annetaan useimmilla Pohjanmaan hyvinvointialueen rokotuspisteillä torstaina 17.3.

Rokotukseen tulee varata aika etukäteen puhelimitse tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta.

MyösKeski-Pohjanmaalla otetaan ensi viikolla käyttöön muiden koronarokotteiden lisäksi Nuvaxovid-koronarokote. Nuvaxovid-rokotetta on mahdollista saada ensi keskiviikosta eli 16.3. lähtien Kokkolan rokotekeskuksessa ajanvarauksella.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä