Urheilu

Tukea nouseville kyvyille – KPK Kyvyt on uusi nuorten urheilijoiden tukiryhmä, johon haku käynnistyy tammikuussa

KPK Kyvyt on uusi nuorille urheilijoille tarkoitettu ryhmä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, kertovat päätoimittaja Tiina Ojutkangas ja liiketoimintajohtaja Arto Mustikkaniemi.
KPK Kyvyt on uusi nuorille urheilijoille tarkoitettu ryhmä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, kertovat päätoimittaja Tiina Ojutkangas ja liiketoimintajohtaja Arto Mustikkaniemi. Kuva: Markku Jokela

KPK Yhtiöt perustaa nuorille yksilölajien urheilijoille KPK Kyvyt -ryhmän, johon hakuaika käynnistyy 10. tammikuuta. Hakemuslomake on avoinna KPK Medioiden verkkosivuilla tammikuun loppuun. Hakemusten perusteella KPK Kyvyt -ryhmään valitaan muutama 16–24-vuotias urheilija, joka tavoittelee lajissaan Suomen huippua. Sopimukset ovat yleensä kaksivuotisia ja sisältävät optiovuoden.

Urheilijaryhmän perustaminen liittyy KPK Yhtiöiden tavoitteeseen olla mukana alueemme kehittämisessä.

– KPK Yhtiöt haluaa olla nyt ja tulevaisuudessa alueemme elinvoimaisuutta tukemassa ja siten myös tukena alueemme uusille, nouseville urheilun kyvyille. Meillä on pitkä historia kulttuurin ja urheilun tukemisessa. Jatkossa haluamme tuoda tukemme yksilöurheilun osalta kaikille avoimeen julkiseen hakuun. Tällä haluamme myös osaltamme tuoda kaikki lajit samalle viivalle, KPK Kasvun liiketoimintajohtajaArto Mustikkaniemi perustelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Uudistuksen myötä haluamme tuoda läpinäkyvyyttä sponsoroinnin käytäntöihimme ja tehostaa osittain myös omaa toimintaamme, kun saamme hakemukset yhdellä kertaa arvioitavaksemme. Vaikka lukumäärällisesti voimme tukea vain pientä määrää urheilijoita suoraan, olemme jatkossakin usean urheiluseuran kanssa yhteistyössä kehittämässä alueemme elinvoimaisuutta, Mustikkaniemi jatkaa.

KPK Yhtiöt haluaa osaltaan innostaa nuoria tekemään kiinnostavia asioita ja uskomaan siihen, että yrittämällä ja harjoittelemalla voi onnistua. Tiina Ojutkangas

KPK Kyvyt -ryhmään valittavien nuorien urheilijoiden tulee edustaa KPK Yhtöiden toiminta-alueella toimivaa urheiluseuraa. Urheilijoilta odotetaan vastavuoroisuutta ja yhdessä sovittavien tavoitteiden mukaista toimintaa. Urheilija sitoutuu noudattamaan urheilun eettisiä periaatteita ja Suomen Antidopingtoimikunnan sääntöjä.

Urheilijat valitaan vuosittain ja haku on siis auki alkuvuodesta. Julkaisemme valitut urheilijat yhtiömme lehdissä ja ne tulevat nähtäville myös verkkosivulle. Seuraamme myös lehdissämme valittujen urheilijoiden taivalta.

– KPK Yhtiöiden lehdissä päästään silloin tällöin seuraamaan nuorten urheilijalupausten elämää, harjoittelua ja kuulemaan esimerkiksi tavoitteista. Urheileminen on kovaa hommaa ja juttujen ansiosta kenties muutkin nuoret kokevat saavansa uskoa ja kannustusta omiin harrastuksiinsa tai uraunelmiin, KPK Yhtiöiden sisältöjohtajaTiina Ojutkangas kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– KPK Yhtiöt haluaa osaltaan innostaa nuoria tekemään kiinnostavia asioita ja uskomaan siihen, että yrittämällä ja harjoittelemalla voi onnistua. Tämä sopii tietysti moneen muuhunkin asiaan kuin urheiluun, Ojutkangas lisää.

Lisätietoja hausta ja hakulomake löytyy osoitteesta:www.kpkyhtiot.fi/sponsorointi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä