Paikallisuutiset

THL:n tilastot keskiviikkona: Keski-Pohjanmaalla yksi uusi koronavirustartunta ja yksi tartunnan saaneista on osastohoidossa, Pohjois-Pohjanmaalla 88 tartuntatapausta

Soiten alueella todettiin keskiviikkona yksi uusi koronavirustartunta.
Soiten alueella todettiin keskiviikkona yksi uusi koronavirustartunta. Kuva: Jukka Lehojärvi

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronakartan mukaan Keski-Pohjanmaalla on todettu keskiviikkona uusi koronavirustartunta. Näin ollen Soiten alueella testein todettuja koronavirustartuntoja on siis yhteensä yhdeksän.

Soiten mukaan yksi koronapotilas on osastohoidossa. Soiten alueella on pystytty jäljittämään kaikki tartuntaketjut ja kontaktoimaan altistuneet.

Pohjois-Pohjanmaalla tartuntojen lukumäärä on keskiviikon tietojen mukaan noussut 88:aan. Tiistaina luku oli 85.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koko Suomessa laboratoriotestein todettuja tartuntoja on yhteensä miltei 2 500, tarkalleen ottaen 2 487.

THL:n ylläpitämän kartan löydättästä. Kartasta näkee päivittäin, minkälainen koronavirustartuntatilanne on eri maakunnissa.

Vuokatissa asuva reisjärvinen hiihtäjä Anni Alakoski voittamassa koronaviruksen aiheuttamaa tautia – "Kyllä huomasi, että nyt on erilainen tauti iskenyt"

Ylivieskalaisyritys aloitti hengityssuojaimien valmistamisen – Ensimmäiset suojaimet menevät peruspalvelukuntayhtymä Kallion käyttöön: "Tämä on kriisitilanteessa selviytymistä ja toistemme hengissä pitämistä"

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä