Paikallisuutiset

Snellmanin johto vaihtuu: Erkki Järvinen eläkkeelle keväällä, Markus Hellström Fazerilta uudeksi konsernijohtajaksi

Markus Hellström siirtyy Snellman-konsernin johtoon Fazerilta ensi kevään aikana.
Markus Hellström siirtyy Snellman-konsernin johtoon Fazerilta ensi kevään aikana. Kuva: Oy Snellman Ab

Snellmanin konsernijohtajaErkki Järvinen on jäämässä eläkkeelle ensi kevään aikana. Keväällä 63 vuotta täyttävä Järvinen on toiminut Snellmanin konsernijohtajana helmikuusta 2018 lähtien. Sitä ennen hän ehti toimia Oy Snellman Ab:n hallituksessa seitsemän vuoden ajan.

– Pitkä taipaleeni Snellman-konsernissa on lähestymässä loppusuoraa. Olen kiitollinen, että olen saanut olla mukana tämän hienon yrityksen kasvutarinassa ja myös ylpeä siitä, mitä vaikeissa toimintaolosuhteissa olemme yhdessä saavuttaneet, Erkki Järvinen toteaa Snellmanin tiedotteessa.

– Erkki Järvisellä on ollut keskeinen rooli yrityksen liikevaihdon ja tuloksen kasvattamisessa. Haluan jo nyt kiittää häntä erinomaisesta yhteistyöstä kuluneiden vuosien aikana, sanoo Snellman-konsernin hallituksen puheenjohtajaPeter Fagerholm.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uudeksi konsernijohtajaksi on nimitettyMarkus Hellström, 48. Hän on työskennellyt pitkään Fazer-konsernissa ja toimii tällä hetkellä Fazer Makeisten toimitusjohtajana. Hellström aloittaa tehtävässä kevään 2023 aikana. Tarkka ajankohta täsmentyy myöhemmin.

– Markus Hellströmillä on pitkä kokemus vaativista tehtävistä elintarvikealalla ja erinomainen tausta tähän tehtävään, Peter Fagerholm toteaa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä