Paikallisuutiset

Pohjanmaan poliisilla 700 tehtävää vappuviikonloppuna – Rattijuopumukset, pahoinpitelyt ja huumausaineisiin liittyvät rikokset työllistivät poliisia

Erilaiset ajoneuvokulkueet aiheuttivat häiriöitä liikenteessä viikonlopun aikana. Osasta tapahtumia oli tehty yleisötilaisuusilmoitus. Joissakin kulkueissa oli ilmoituksen mukaan satoja ajoneuvoja.
Erilaiset ajoneuvokulkueet aiheuttivat häiriöitä liikenteessä viikonlopun aikana. Osasta tapahtumia oli tehty yleisötilaisuusilmoitus. Joissakin kulkueissa oli ilmoituksen mukaan satoja ajoneuvoja. Kuva: Arkistokuva Maisa Järvelä

Vappuviikonloppu oli odotetusti poliisin näkökulmasta vilkas. Ihmisiä oli paljon liikenteessä ja suuri osa poliisin tehtävistä keskittyi kaupunkien ja kuntien keskuksiin. Poliisia työllistivät vappuviikonloppuna pahoinpitelyt, rattijuopot ja huumausaineisiin liittyvät rikokset. Tehtäviä oli yhteensä noin 700.

Viikonlopun aikana poliisi sai kiinni 16 henkilöä epäiltynä rattijuopumuksesta, joista 11 olivat törkeitä. Rattijuoppoja tavattiin muun muassa Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Vetelissä.

Pahoinpitelyilmoituksia poliisi kirjasi viikonlopun aikana 14. Neljä niistä tapahtui Pietarsaaren keskustassa, ravintoloissa tai niiden läheisyydessä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Poliisilain perusteella otettiin kiinni 30 henkilöä ja rikoslain perusteella 17 henkilöä.

Erilaiset ajoneuvokulkueet aiheuttivat häiriöitä liikenteessä koko viikonlopun. Osasta tapahtumia oli tehty yleisötilaisuusilmoitus. Joissakin kulkueissa oli ilmoituksen mukaan satoja ajoneuvoja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä