Paikallisuutiset

Pohjanmaa valitsi Marina Kinnusen hyvinvointijohtajaksi

Marina Kinnunen jatkaa myös uuden Pohjanmaan hyvinvointialueen johdossa. Valtuusto teki valinnan yksimielisesti.
Marina Kinnunen jatkaa myös uuden Pohjanmaan hyvinvointialueen johdossa. Valtuusto teki valinnan yksimielisesti. Kuva: Arkisto / Heimo Riihimäki

Pohjanmaan hyvinvointialueen valtuusto valitsi maanantaina Marina Kinnusen hyvinvointialueen johtajan tehtävään.

Kinnunen aloittaa tehtävässä 18. toukokuuta. Hän vastaa Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän johtajan tehtävistä 31.12.2022 saakka, hyvinvointialuejohtajan viran ohessa.

Valtuuston valinta oli yksimielinen hallituksen esityksestä. Hyvinvointialueella enemmistövaltaa käyttävä Ruotsalainen kansanpuolue ilmoitti jo tammikuun vaalien yhteydessä, että ryhmä tukee Kinnusen valintaa. Virkaan ei ilmaantunut muita hakijoita.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Marina Kinnunen aloitti Vaasan sairaanhoitopiirin johdossa vuonna 2017 ja on jatkanut hyvinvointikuntayhtymän johdossa. Hän on koulutukseltaan kauppatieteen tohtori ja sairaanhoitaja.

Aluevaltuusto käsitteli ja merkitsi tiedoksi hyvinvointialueen IT-kokonaisuuunnitelman ja hyväksyi hyvinvointialueen IT-palveluiden järjestämisen aluehallituksen esittämän tilaaja-tuottaja-toimintamallin mukaisesti.

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän valtuusto on päättänyt hankkia lisää FimLab Laboratoriot Oy:n osakkeita. Aluevaltuusto käsitteli asiaa ja antoi suostumuksensa kuntayhtymän valtuuston päätökselle lunastaa osakkeita Keski-Suomen sairaanhoitopiiriltä.

Aluevaltuustolle annettiin tiedoksi myös aluehallituksen päätös vaikuttamistoimielinten, yhteistyöryhmien sekä asiakasraatien asettamisesta ja kokoonpanoista.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä