Paikallisuutiset

Pikku Kakkonen vierailee Pietarsaaressa heinäkuussa

Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuma saapuu Pietarsaareen heinäkuussa. Laulun ja leikin täyteiseen iltapäivä myös esittelee Pietarsaarta. Kuva: Yle

Ylen TV2:n lastenohjelma Pikku Kakkonen jalkautuu Pietarsaareen perjantaina 5. heinäkuuta.

Leikitään Pikku Kakkosta -ulkoilmatapahtuma järjestetään FC Unitedin jalkapallokentällä Puutarhakadun varrella klo 16–19 ja siihen on yleisöllä vapaa sisäänpääsy.

Yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan Pikku Kakkosesta tuttujen juontajien ja hahmojen kanssa. Leikkitirehtööreinä lavalla hääräävät Pikku Kakkosen Nalle ja Leikki-Heikki. Muuta tekemistä perheille järjestää MLL:n paikallisyhdistys.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jokaisella paikkakunnalla Leikitään Pikku Kakkosta -konserttiin tuodaan kyseistä paikkakuntaa esiin. Konsertit taltioidaan ja esitetään Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa ja Yle Areenassa 11.8. alkaen. Konsertin yhteydessä nähdään erillinen insertti joka paikkakunnalta.

Ylen lastenohjelmiin tilataan muusikoilta täysin uutta lastenmusiikkia. Pikku Kakkosen sovelluksessa voi opetella musiikin alkeita ja nyt Pietarsaareen saapuvassa konsertissa perheet voivat musisoida yhdessä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä