Paikallisuutiset

Pietarsaari tarjoaa tekemistä hiihtolomalla

Talvilomaleirin ohjelmassa on mm. uintipäivä Pietarsaaren uimahallissa.

Hiihtolomaa vietetään ensi viikolla.

Pietarsaaresta löytyy monenlaista ajanvietettä viikolla 9 vietettävällä hiihtolomalla. Ohjelmaa järjestävät mm. kaupungin nuorisotoimi ja liikuntatoimisto.

Tupis starttaa viikkoon lauantaista lukien pitämällä ovet auki lauantaina 24.2. illalla. Hiihtolomaviikolla Tupis pitää ovensa avoinna tiistaista perjantaihin kello 14 alkaen. Yläasteikäisille on viikon ohjelmassa mm. tiistaina keilaus (ilmoittautuminen viim. ma 26.2.), minkä jälkeen kokoonnutaan musatyöpajaan. Keskiviikkona illalla pidetään pokeriturnaus, torstaina on vuorossa leffailta ja perjantaina pizzailta.

Alakoulujen oppilaille on viikon alkajaisiksi maanantaina tarjolla Tupiksella toimintapäivä keskipäivästä lukien leikkeineen ja kilpailuineen, minkä jälkeen ohjelmassa on ukulelen soitantaa. Tiistaina suunnataan pulkkamäkeen Treffiksenmäelle (säävaraus), keskiviikkona on Maxifun -päivä (maksullinen, ilmoittautuminen viimeistään 23.2.), torstaina vuorossa on visiitti Tellushallille jalkapallon ja muun kivan pariin. Perjantaina on keilausta keilahallilla (ilmoittautuminen viim. 27.2.) Alakoulujen oppilaiden ohjelma alkaa joka päivä kello kaksitoista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Talvilomaleirille kokoonnutaan 26.2.–1.3. Liikuntatoimiston järjestämän ja 3-5 luokkalaisille suunnatun leiriviikon ohjelmassa on jokaiselle päivälle kaksi tuntia (kello 13–15) iltapäivällä erilaista tekemistä: maanantaina luistelua, tiistaina voimistelua ja keilailua, keskiviikkona uintia, torstaina hiihtoa ja perjantaina pallopelejä. Talvilomaleiri on maksullinen. Ilmoittautua voi viikolla 8.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä