Paikallisuutiset

Pietarsaari jatkamassa yhteistyötään FF Jaron kanssa: Uusi sponsorointisopimus vuosille 2024-2026

Guilermo Sotelo ja Miika Kauppila ottivat toisistaan mittaa Jaron ja KPV:n välisessä ottelussa syyskuussa. Kuva: Jukka Lehojärvi

Pietarsaaren kaupungin ja jalkapalloseura FF Jaron välinen nelivuotinen sponsorointisopimus on päättymässä. Uusi sopimus on tulossa kaupunginhallituksen käsittelyyn ensi maanantaina.

Viimeisen neljän vuoden aikana kaupunki on tukenut FF Jaroa kahdessa muodossa. Kaupunki on kattanut Jaron kenttävuokrat, jotka ovat olleet 20 000 euroa vuosittain, sekä myöntänyt seuralle rahallista tukea 30 000 euroa joka vuosi.

Kaupunginjohtaja Anne Ekstrand on laatinut esityksen kaupunginhallitukselle uudesta sopimuksesta vuosille 2024-2026. Esityksessään hän ehdottaa, että kaupungin rahallinen tuki Jarolle säilyisi samana, 30 000 eurossa vuosittain. Koska kenttävuokrat ovat nousseet edellisen sopimuskauden aikana, Ekstrand esittää, että kaupunki korottaisi tukeaan Jaron kenttävuokriin 25 000 euroon vuosittain.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Esityksessä todetaan, että FF Jaron merkitystä Pietarsaaren kaupungille ei voi sivuuttaa. Seura on yksittäisenä toimijana kaupungin näkyvin brändi kansallisessa mediassa. Tämän vuoksi on erittäin perusteltua jatkaa tukea ja yhteistyötä Jarolle tulevina vuosina.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä