Paikallisuutiset

Pietarsaari ei jatka kaupunginjohtajan hakuaikaa –  Kaupunginhallitus valitsee seuraavassa kokouksessa haastatteluun kutsuttavat

Pietarsaari valitsee uuden kaupunginjohtajan kahdeksan hakijan joukosta.
Pietarsaari valitsee uuden kaupunginjohtajan kahdeksan hakijan joukosta. Kuva: Markku Jokela

PIETARSAARI

Pietarsaaren kaupunginhallitus päätti olla jatkamatta kaupunginjohtajan hakuaikaa. Uusi kaupunginjohtaja valitaan kahdeksan hakijan joukosta. Seuraavassa kaupunginhallituksen kokouksessa päätetään, ketkä hakijat kutsutaan haastatteluun.

Kaupunginjohtajan virka on ollut haettavana kahteen otteeseen. Ensimmäinen hakukierros toi vain kolme hakijaa, joten hakuaikaa päätettiin jatkaa torstaihin 3.12 saakka.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ensimmäisellä kierroksella hakemuksensa jättivät Kenneth Holmgård, kauppatieteen maisteri (Pietarsaari), Simon Häggblom, valtiotieteen maisteri (Vaasa) ja Åsa Wallendahl, valtiotieteen maisteri ja kauppatieteen maisteri (Pietarsaari).

Toinen hakukierros toi viisi hakijaa lisää: Toni Ojajärvi, lämpö- ja energiatekniikan insinööri (Lahti), Katarina Donning, valtiotieteen maisteri (Maarianhamina), Olli Mäkipelto, sähkövoimainsinööri, M.B.A. (Pietarsaari) sekä Karolina Strand, kasvatustieteen maisteri (Maarianhamina). Uusien hakijoiden joukossa on myös pietarsaarelainen oikeustieteen kandidaatti Anne Ekstrand, joka on kaupunginlakimies ja kaupunginjohtajan sijainen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä