Paikallisuutiset

Pietarsaaren RKP täydensi kuntavaalien ehdokaslistaa – Antti Koivukangas ja Heidi Matinlassi uusina niminä listalla

Viestintäsuunnittelija Antti Koivukangas ja projektipäällikkö Heidi Matinlassi ovat mukana RKP:n listalla.
Viestintäsuunnittelija Antti Koivukangas ja projektipäällikkö Heidi Matinlassi ovat mukana RKP:n listalla. Kuva: Tapio Lehtinen

PIETARSAARI

Pietarsaaren RKP:llä on jo 40 nimeä kuntavaalien ehdokaslistalla.

Mukana ovat muun muassa Nina Brännkärr-Friberg, Heidi Matinlassi, Antti Koivukangas ja Hizzatul A. Hemal, sekä nykyiset valtuutetut Marja Eriksson ja Annica Haldin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Matinlassi työskentelee Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiön Concordian projektipäällikkönä. Hän oli nuorempana maajoukkuetason jalkapalloilija. Vuosina 2015–2017 Matinlassi työskenteli FF Jaron toiminnanjohtajana.

Brännkärr-Friberg on leukemiasta parantuneen lapsen äiti, joka perusti Project Liv -yhdistyksen luomaan iloa ja turvaa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen.

Antti Koivukangas tuli tunnetuksi Yle Svenskan urheilutoimittajana ja tapahtumajuontajana. Nykyisin Koivukangas työskentelee Snellman -konsernin viestintäsuunnittelijana.

– Kun kyseltiin, niin miksipä ei. Toimittaja-aikoina osallistuminen oli mahdottomuus. Tärkeää on, että pietarsaarelaiset äänestävät sankoin joukoin, niin saadaan kaikkien äänet kuuluviin, sanoo Koivukangas.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hän oli viimeksi poliittisissa vaaleissa mukana vuonna 2000, sitoutumattomana ehdokkaana keskustan listalla.

– Taisin saada 41 ääntä ja jäädä varalle, mutta olin sitten neljä vuotta kirjastolautakunnan puheenjohtajana, muistelee Koivukangas.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä