Paikallisuutiset

Paikalliset yrittäjät riemuissaan Nextjetin seuraajasta

Nextjet liikennöi Tukholmaan Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta noin toukokuun puoleen väliin saakka. Air Leapin on tarkoitus aloittaa lennot Tukholmaan heinäkuussa.
Nextjet liikennöi Tukholmaan Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta noin toukokuun puoleen väliin saakka. Air Leapin on tarkoitus aloittaa lennot Tukholmaan heinäkuussa. Kuva: Clas-Olav Slotte

Riina Rastas

Uutisoimme sunnuntaina, ettälentoyhtiö Air Leap suunnittelee aloittavansa heinäkuussa lentämisen Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta Tukholmaan. Suorat lennot ovat olleet tauolla Tukholmaan liikennöineen Nextjetin ajautuessa konkurssiin. Alueen yrittäjät ovat helpottuneita ja iloisia lentoreitin palautumisesta.

– Olin todella iloinen, kun eilen huomasin, että Tukholmaan lennetään taas. Meillä asiakkaat tulevat Ruotsista tänne Kokkolaan ja suora lento nopeuttaa matkaa, kertoo Hurin toimitusjohtaja Lena Karjaluoto.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Myös Fineweldin toimitusjohtaja Matti Laitinen on mielissään uutisesta. Fineweldillä on käynnissä projekti Ruotsissa, minkä tähden työntekijöitä on lentänyt Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta Tukholmaan viikottain. Jo muutaman viikon tauko lennoissa on vaikuttanut Fineweldin toimintaan.

– Olemme joutuneet lentämään Ruotsiin Helsingin kautta. Tämä on lisännyt työmatkaan 5-6 lisätuntia. Lentoreitin takaisin tulo onkin erittäin positiivinen uutinen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä