Paikallisuutiset

NyxAir parantaa Kruunupyy-Helsinki-reitin aikatauluja ja ottaa käyttöön kokonaan uuden lennon

NyxAir lentää Kruunupyyn ja Helsingin välillä Saab 2000 -koneella, jossa on paikkoja 50 matkustajalle.
NyxAir lentää Kruunupyyn ja Helsingin välillä Saab 2000 -koneella, jossa on paikkoja 50 matkustajalle. Kuva: Clas-Olav Slotte

Kruunupyyn ja Helsingin välillä liikennöivä NyxAir tekee muutoksia aikatauluihin tammikuun alusta alkaen.

Maanantaiaamuna lähtevää lentoa aikaistetaan 15 minuutilla niin, että se lähtee Kruunupyystä kello 5.30 ja laskeutuu Helsinki-Vantaalle 6.25. Tämä tarkoittaa, että matkustajilla on mahdollisuus päästä kymmenille jatkolennoille tärkeisiin kohteisiin Euroopassa.

– Tämä on tervetullut liikematkailijoillemme, jotka ovat lähdössä Eurooppaan maanantaiaamuna. Tätä muutosta on peräänkuulutettu, sanoo Kiinteistö Oy Kruunupyyn Lentohallin toimitusjohtaja Stig-Göran Forsman tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vastaavasti myöhäistä lähtöä Helsingistä torstaisin ja perjantaisin on muutettu siten, että se lähtee klo 23.45, jotta ennen kaikkea liikematkailijat pääsevät viikonlopuksi kotiin Euroopan-lennoilta.

Forsmanin mukaan vapaa-ajan matkustajat voivat iloita perjantain uusituista aikatauluista, kun kaksi lähtöä Kokkola-Pietarsaaresta ja kaksi lähtöä Helsingistä siirretään myöhisempään ajankohtaan. Tämä vastaa pääasiassa vapaa-ajallaan matkustavien lentomatkustajien toiveita.

– Puhumme ihmisistä, jotka viettävät viikonlopun Helsingissä, tai helsinkiläisistä matkustajista, jotka vierailevat viikonloppuna Pohjanmaalla, Forsman sanoo.

Aikataulumuutosten lisäksi sunnuntaisin otetaan käyttöön kokonaan uusi lento Helsingistä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kyseessä on niin sanottu kolmiolento, joka lähtee kello 16.00, pysähtyy Kemissä ja laskeutuu kello 18.25 Kokkola-Pietarsaareen. Paluu Helsinkiin lähtee kello 18.45 ja laskeutuu kello 19.45.

Uudet aikataulut astuvat voimaan 1.1.2022, mutta ovat jo varattavissa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä