Paikallisuutiset

Nuori nainen löytyi kuolleena yksityisasunnosta Pietarsaaren keskustassa – Kahta pietarsaarelaismiestä epäillään taposta

Keskipohjanmaan saamien tietojen mukaan surmattu nuori nainen olisi löytynyt Pietarsaaren Isokadun City-talosta, kaupunginkirkon vierestä. Poliisi ei ole toistaiseksi vahvistanut tietoa.
Keskipohjanmaan saamien tietojen mukaan surmattu nuori nainen olisi löytynyt Pietarsaaren Isokadun City-talosta, kaupunginkirkon vierestä. Poliisi ei ole toistaiseksi vahvistanut tietoa. Kuva: Glenn Hägg

Nuori nainen löytyi kuolleena yksityisasunnosta Pietarsaaren keskustassa sunnuntaina. Poliisin mukaan nainen oli kuollut väkivallan uhrina.

STT:n tietojen mukaan poliisi on ottanut kiinni kaksi pietarsaarelaismiestä, jotka ovat syntyneet vuosina 1985 ja 1971. STT:n mukaan tutkinnan tämänhetkisessä vaiheessa miehiä epäillään taposta.

Tiedot STT:lle kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ove Storvall. Keskipohjanmaa ei tavoittanut Storvallia vahvistamaan tietoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Poliisi tutkii tapausta ja kertoi, että Pietarsaaren keskustassa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enemmän poliiseja kuin tavallisesti. Isokatu 17:n edustalla oli sunnuntaina poliisin tunnuksellisia sekä siviiliajoneuvoja. Poliisin mukaan ulkopuoliset eivät ole vaarassa.

Poliisi ei kerro tapahtuneesta enempää ja seuraava poliisin tiedote on tulossa maanantaina iltapäivällä.

//6.10. kello 15.20 Juttua päivitetty kuvalla ja lisätiedoilla

//6.10. kello 18.28 Juttua täydennetty STT:lle haastattelun antaneen Ove Storvallin lausuntojen perusteella. Lisätty myös tieto siitä, ettei Keskipohjanmaa tavoittanut Storvallia.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä