Mielipiteet

Markku Laitisen mielipidekirjoitus: Politiikan pikku "trumppi"

Yksi asia on ehdottoman varma, kun heittää kuolleen kissan ruokasalin pöydälle – enkä tarkoita sitä, että ihmiset raivostuvat, huolestuvat ja alkavat voida pahoin. Kaikki tämä pitää paikkansa, mutta se on irrelevanttia.

Avainasia on se, että kaikki huutavat: "Helkkari, kaveri, pöydällä on kuollut kissa!" Toisin sanoen, he puhuvat kuolleesta kissasta – siitä, mistä tahdotkin heidän puhuvan – eivätkä asiasta, joka on tuottanut sinulle niin paljon haittaa. "Kuolleen kissan strategia". (Kirjasta: Filosofisen ajattelun opas, Julian Baggini),

Olet politiikan pikku "trumppi", teet tyhmyyksiä ja jäät kiinni, asemasi on uhattuna, hikoilet ja etsit pelastusta. Ja sitten aamulla lamppu syttyy, alat kirjoittaa vimmattua vauhtia.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Annat huutia maahanmuuttajille, jotka tulevat tänne hyväksikäyttämään yhteiskuntamme hyväntahtoisuutta ja naisiamme. Luot mielikuvituksesi rikkaudella uhkakuvia ja syytät eliittiä kansan köyhdyttämisestä. Esität väitteitä salaliitosta. "Heitit kuolleen kissan ruokasalin pöydälle" ja voitit! Kukaan ei muista tyhmyyksiäsi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä