Paikallisuutiset

Lammassaaren silta Pietarsaaressa katkeaa liikenteeltä

Työmaapäällikkö Marko Kaukolan mukaan Lammassaaren sillassa on terästä 175 tonnin verran. Sen paloiksi hitsaaminen alkaa myöhemmin keväällä.
Työmaapäällikkö Marko Kaukolan mukaan Lammassaaren sillassa on terästä 175 tonnin verran. Sen paloiksi hitsaaminen alkaa myöhemmin keväällä. Kuva: Pentti Höri

Liikenne sujuu torstaina päivällä vielä Pietarsaaren ohikulkutiellä normaalisti. Työmatkaliikenne päästetään vielä läpi, mutta iltaa kohti alkaa esteiden rakentaminen Lammassaaren ja Varassaaren siltojen molemmin puolin.

– Liikenne saadaan katkaistua tämän vuorokauden puolella. Siinä on monenlaista muutakin puuhaa kuin pelkkien puomien laitto, muun muassa kiertotien viitoitukset, työmaapäällikkö Marko Kaukola urakoitsija Kreate Oy:stä kertoo.

Toisin sanoen perjantaina ei moottoriajoneuvoilla ole enää asiaa Rautasillaksikin sanotun häkkyrän lävitse. Sen purku alkaa piakkoin, ja paikalle rakennetaan uudet sillat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Seuraavan kerran autoilu onnistuu arviolta tämän vuoden marraskuussa.

Kiertotie on järjestetty etelän suunnasta tuleville Ruusasholman kiertoliittymästä Pohjantielle. Pohjoisesta tultaessa on poikettava oikealle Luodontielle ja edelleen UPM:n kohdalta Pohjantielle, jos mielii jatkaa matkaansa etelän suuntaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä