Paikallisuutiset

Kunnantalo miljoonaremonttiin Pännäisissä: Pedersören kunnantalon vanhassa osassa tehdään täydellinen peruskorjaus - tekninen osasto muuttaa töiden ajaksi Lövön kylään LKI Käldmanin vanhaan kiinteistöön

Pedersören kunnantalon vanhaa osaa aletaan tyhjentää peruskorjausta varten 18. tammikuuta. Hankkeeseen kuuluu myös kahvilan pintaremontti ja viemäröintitöitä pihalla.
Pedersören kunnantalon vanhaa osaa aletaan tyhjentää peruskorjausta varten 18. tammikuuta. Hankkeeseen kuuluu myös kahvilan pintaremontti ja viemäröintitöitä pihalla. Kuva: Arkisto/Pentti Höri

Pedersöre

Pedersören kunnantalon vanha osaa aletaan tyhjentää peruskorjausta varten maanantaina 18. tammikuuta. Tekninen osasto ja maaseututoimisto muuttavat remontin ajaksi Lövöhön Öjentie 74:ään eli LKI Käldmanin vanhaan kiinteistöön .

Kunnantalon vanhassa osassa tehdään täydellinen peruskorjaus. Sähkö-, putkisto- ja ilmanvaihtojärjestelmät sekä kalusteet uusitaan. Työ alkaa kevyiden väliseinien ja puulattioiden purkamisella. Osa huoneista jaetaan uudelleen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Peruskorjausta varten on varattu lähes 1,5 miljoonaa euroa Pedersören kunnan vuoden 2021 talousarviossa. Hankkeeseen kuuluu myös kunnantalossa sijaitsevan kahvilan pintaremontti sekä viemäröintitöitä pihalla. Peruskorjauksen arvioidaan kestävän lokakuun puoleenväliin - marraskuun alkuun saakka.

Rakennustöiden aikana ei ole mahdollista varata vanhaa istuntosalia tai entistä tv-studiota kokouksia varten.

Rakennusalue suljetaan ja aidataan Jauhotien puolella ja osittain myös kunnantalon vierailupysäköintialueella.

Muutto ja väliaikaisten työtilojen valmistelun on arvioitu kestävän vähintään kolme päivää, 18.–20. tammikuuta. Paikan päälle asioita hoitamaan rakennustarkastuksen, ympäristönsuojelutoimiston ja muun teknisen viraston virkamiesten luokse ei näin ollen pääse viikolla 3.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yhteydenotto henkilökuntaan on kuitenkin mahdollista puhelimitse tai sähköpostitse.

Suunnitelmien mukaan maanantaista 25. tammikuuta alkaen teknisen osaston ja maaseututoimisto toimivat normaalisti uudessa käyntiosoitteessa Öjentiellä. Väliaikaisissa tiloissa pätevät samat säännöt kuin kunnantalossa: etuovi on lukossa ja vierailuaika varataan etukäteen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä