Paikallisuutiset

Kokkolalainen Mikael Wiklund aloittaa KPK Medioiden kaupallisena johtajana: "KPK Medioiden ratkaisuista löytyy oikeastaan kaikki, mitä yritys tai yhteistyökumppani voi tarvita"

KPK Mediat perusti kaupallisen johtajan tehtävän, jotta yritysasiakkaita pystytään palvelemaan entistäkin laaja-alaisemmin

Mikael Wiklund aloittaa KPK Medioiden uutena kaupallisena johtajana helmikuussa.
Mikael Wiklund aloittaa KPK Medioiden uutena kaupallisena johtajana helmikuussa. Kuva: Jukka Lehojärvi

KPK Medioiden kaupallisena johtajana aloittaa helmikuun puolivälissä kokkolalainen kauppatieteiden maisteriMikael Wiklund. Hän kertoo ottavansa uuden tehtävän innolla vastaan. Kaupallinen johtaja vastaa tuotteista ja palveluista, joita KPK Mediat tarjoaa yrityksille.

– Työtehtävä on mielenkiintoinen. Saan tehdä kauppaa, olla ihmisten kanssa tekemisissä, johtaa myyntiä ja olla keskeisessä roolissa myynnin edistämisessä.

Wiklund sanoo, että yksi syy hakea tehtävää oli KPK Yhtiöiden houkuttelevuus työnantajana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Konsernin taustalla ovat pitkät perinteet, paikallisuus ja hyvä maine.

Kaupallisen johtajan tehtävä perustettiin, koska KPK Mediat halusi löytää toimintamallin, jossa pystytään tarjoamaan yritysasiakkaille käytännössä kaikki palvelut yhdeltä luukulta.

KPK Mediat tuottaa kustannus-, markkinointi- ja tapahtumaliiketoimintaa. Yritys toimii pääosin kulttuurisen Keski-Pohjanmaan alueella, mutta markkinointi- ja tapahtumaliiketoiminnan osalta myös tätä laajemmalla alueella.

LiiketoimintajohtajaMikko Kallio kertoo, että KPK Mediat haluaa uuden toimintamallin ja kaupallisen johtajan avulla palvella yritysasiakkaita entistä laaja-alaisemmin perinteisten näkyvyysratkaisujen, kuten sanomalehti-ilmoitusten lisäksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Voimme tarjota ratkaisuja yritysten viestintä- ja markkinointitarpeisiin suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin asti ja tarjoamme kanavat, joissa yrityksen viesti tavoittaa asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusi kaupallinen johtaja siirtyy KPK Medioihin Pietarsaaresta Handelsbankenin apulaiskonttorinjohtajan tehtävästä. 37-vuotiaalla Mikael Wiklundilla on pankkialan lisäksi kokemusta muun muassa vakuutusalalta.

Pankkialalta hän tuo mukanaan numerotietoa, neuvottelutaitoja ja kykyä etsiä myynnillisesti taidokkaita ratkaisuja.

Yrittäjähenkiseksi itseään kuvaileva Wiklund näkee media-alan laajana mahdollisuuksien kenttänä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– KPK Medioiden ratkaisuista löytyy oikeastaan kaikki, mitä yritys tai yhteistyökumppani voi tarvita. Jos ratkaisua ei löydy valmiina, niin sellainen löydetään. Kyse on pitkän perinteen mediatalosta, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia. Tällä on suomalaisessa yhteiskunnassa suuri arvo.

Mikael Wiklundin perheeseen kuuluu vaimo ja neljä lasta. Vapaa-aika kuluu kuntosalin lisäksi lasten harrastusten ympärillä: Wiklund on mukana esimerkiksi tyttärensä jalkapallojoukkueen valmentamisessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä