Paikallisuutiset

Koituiko kappalevalinta Tommy Hernbergin kohtaloksi? – Pietarsaaresta kotoisin oleva kokkolalainen ei päässyt jatkoon Voice of Finlandissa

Tommy Hernberg esitti Voice of Finlandissa Utan dina andetag -kappaleen.
Tommy Hernberg esitti Voice of Finlandissa Utan dina andetag -kappaleen. Kuva: Saku Tiainen

Pietarsaaresta kotoisin oleva ja siellä työskentelevä kokkolalainenTommy Hernberg ei saanut tuomariston tuoleja kääntymään Voice of Finlandin Ääni ratkaisee -vaiheessa.

Hernberg kokeili onneaan perjantain jaksossa ruotsinkielisellä Kent-yhtyeen Utan dina andetag -kappaleella. Se saattoi koitua tuomareitten mukaan 30-vuotiaan Hernbergin kohtaloksi.

– Oli ehkä vähän nuivahko tuo kappale,Juha Tapio kommentoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Eri biisi olisi voinut auttaa,Redrama komppaa.

Hernberg ei vaikuta olevan kovin pahoillaan siitä, että jatkopaikka laulukilpailussa jäi lunastamatta.

– Oli kyllä hauskaa, jännitys nousi ja laski, hän toteaa esityksensä jälkeen.

Esittelyvideossa hän kertoo tärkeimmän esiintymisensä olleen vaarinsa hautajaisissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Siellä ajattelin ensin, että en pysty tähän, mutta kyllä se teki terää, kun sain sen tehtyä. Vaari olisi ollut tosi ylpeä siitä.

Ensi viikon perjantaina on kaustislaisen Joni Nikulan vuoro kokeilla, saako hän tuomariston tuolit kääntymään. Tuomaristoon kuuluvat Juha Tapion ja Redraman lisäksi Maija Vilkkumaa sekä Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.

Tällä kaudella mukana on myös Pyhimys, joka seuraa esityksiä takahuoneen kautta. Hänellä on mahdollisuus napata omaan joukkueeseensa niitä laulajia, joita muut tuomarit eivät valitse.

Kokkolalaisen Tommi Hernbergin The Voice of Finland -veto nähdään televisiossa perjantaina – Pietarsaarelaislähtöinen merkonomi työskentelee muotinasentajana ja rakastaa progemetallia: "Kuvauksissa avopuoliso yritti rauhoitella"

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kalajoelta kotoisin oleva Kerttu lauloi Voice of Finlandissa hevimetallia – "Oli kova!"

The Voice of Finlandin uuden kauden kilpailijat on julkistettu: Mukana ovat kisaajat Kokkolasta ja Kaustiselta – Kurkkaa, löydätkö tuttuja nimiä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä