Urheilu

Keski-Pohjanmaan urheilun parhaat nimettiin: Pietarsaaren seudulta löytyivät vuoden joukkue, ansioitunut seuratyöntekijä ja vuoden 2019 läpimurtourheilija

Kokkola

Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa lauantaina Kokkolassa tunnustusta tuli myös Pietarsaaren seudulle.

Vuodesta 2009 järjestetyssä maakunnallisessa urheilugaalassa jaettiin yhteensä 46 eri palkintoa tai huomiointia urheilijoille, valmentajille, seuravetäjille sekä taustavoimille eri lajeista, kunnista sekä urheiluseuroista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuoden urheilijana palkittiin sprinttihiihdossa kansainvälisen läpimurron tehnyt Pohti SkiTeamia edustava sprinttihiihtäjä Joni Mäki. Vuoden urheilija palkinto jaettiin jo 52. kerran.

Vuoden joukkueena palkittiin FF Jaron B-poikien SM-hopeajoukkue Pietarsaaresta

Palkintoraadin mukaan seuran saavuttama nuorten sarjojen SM-mitali on harvinaista herkkua SPL:n Keski-Pohjanmaan piirin alueella. Joukkue oli yhtenäinen ja hyvähenkinen, joka teki töitä hienolla asenteella koko kauden.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimi kuudetta vuotta Niklas Vidjeskog, joka myös sai Keskipohjanmaa-lehden myöntämän tunnustuspalkinnon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ansioitunut seuratyöntekijä -tittelillä palkittiin Carolina Isomaa Jeppis Floorball Clubista.

– Isomaa on pietarsaarelaisen salibandyn nuorisotoiminnan kehittämistyön edistäjä, jonka ansiosta kaksikielinen Jeppis Floorball Club on kehittynyt ja kasvanut muutamassa vuodessa salibandyn juonioritoiminnan malliseuraksi. Seura oli mukana aktiivisesti myös Keplin seuramentor-hankkeessa, tunnustuksen perusteluissa mainitaan.

Vuoden läpimurto -palkinnon sai pedersöreläisen IK Falkenin kestävyysjuoksija Nathalie Blomqvist.

Suomen lupaavimpiin kestävyysjuoksijoihin kuuluvan Blomqvistin meriitteihin lukeutuvat upeat juoksut nuorten (U19) EM-kisoissa Boråsissa (4.) ja roimat ennätysparannukset 1500 metrillä ja 3000 metrillä. Blomqvist sijoittui lokakuussa pidetyissä pohjoismaiden maastojuoksun mestaruuskilpailussa pronssille ikäluokassaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuntien vuoden 2019 urheilu-/liikuntateoissa Pietarsaaresta palkittiin pöytätennisseura BTK Halex.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä