Paikallisuutiset

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste sulautuu pietarsaarelaiseen JNT:hen

Timo Kuivanto, Maria Höglund ja Jarkko Pelto-Arvo lupaavat asiakkaille entistä parempia palveluja. Kuva: Konttoripiste

Konttoripiste, virallisesti Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy, on ollut osa JNT-konsernia viime vuoden alusta lähtien. Nyt kokonaisuus vahvistuu entisestään, kun Konttoripiste sulautuu kokonaan JNT:hen 1.1.2024 alkaen. Jakobstadsnejdens Telefon Ab (JNT) eli Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy, on perustettu jo vuonna 1887.

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on vuonna 1985 perustettu tieto- ja toimistotekniikan laite- ja palvelutoimittaja sekä ICT-palveluiden asiantuntijayritys.

Konttoripisteellä on kuusi toimipistettä Pohjois-Suomessa. Toimipisteet löytyvät Kokkolasta, Pietarsaaresta, Kannuksesta, Ylivieskasta, Raahesta ja Oulusta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Konttoripisteen nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Pelto-Arvo siirtyy fuusion myötä Kokkolan ja pohjoisten toiminta-alueiden aluejohtajaksi JNT:lle. Pelto-Arvo vastaa jatkossa JNT:n IT-palvelutuotannosta sekä liittyy johtoryhmän jäseneksi.

– Yritykset vaativat korkealla osaamisella varustettujen paikallisten toimijoiden tuottamia IT-palveluja ja tämän fuusion myötä meillä on yhdessä entistä paremmat edellytykset vastata tähän kysyntään. Voimme myös tarjota työntekijöillemme dynaamisen työympäristön, ja monien osaavien kollegojen kanssa voimme edelleen laajentaa ja syventää alan osaamistamme, Pelto-Arvo sanoo.

JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund on tyytyväinen tulevaan fuusioon.

— Jarkko Pelto-Arvon vankka kokemus yritysten IT-palveluista, erinomaiset johtamistaidot ja vahvat juuret Kokkolan alueella luovat edellytykset liiketoimintamme edelleen kehittämiselle, Höglund kommentoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Timo Kuivanto, jolla on pitkä kokemus Konttoripisteellä, toimii jatkossa Konica Minoltan vastuumyyjänä JNT:llä.

— Konttoripisteen toiminnalle ominainen asiakaslähtöisyys säilyy, eikä fuusio vaikuta asiakkaiden palveluihin. Yhteyshenkilöt jatkavat entiseen tapaan ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut, Timo Kuivanto sanoo.

Yhdistymisen myötä syntyy vahva paikallinen ICT-toimija, jonka liikevaihto on 21 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 90.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä