Paikallisuutiset

Juha Tapio esiintyy täydelle Schaumansalille: mies ja kitara -kiertue loppuunmyyty

Artisti Juha Tapion konserttisalikiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä jo vuodesta 2011. Kuva: Central Live Entertainment

Suomen susituimpiin artisteihin lukeutuva Juha Tapio esiintyy perjantaina 26. huhtikuuta Pietarsaaren loppuunmyydyssä Schauman-salissa. Liki kolmekymmentä konserttia sisältävä konserttisalikiertue alkaa torstaina 18.4. Salosta.

Juha Tapio palaa mittavalla Elämänviivat-konserttisalikiertueellaan siihen mistä kaikki aikanaan lähti: lavalla vain mies, kitara, laulut ja ääni. Kyseessä on laulaja-lauluntekijän ensimmäinen soolokiertue seitsemään vuoteen.

Liki 30 konserttia käsittävän kiertueen kaikki konsertit on loppuunmyyty jo ennen kiertueen aloitusta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Elämänviivat-konserteissa kuullaan Juha Tapion uran tärkeimpien ja toivotuimpien kappaleiden lisäksi sekä harvemmin kuultuja herkkuja vuosien varrelta että sellaisiakin lauluja, joita ei vielä ole julkaistu eikä koskaan aikaisemmin esitetty.

Iltojen biisilistat vaihtuvat ja elävät, samoin tarinat jotka nousevat kulloisenakin iltana esitettävien laulujen teemoista.

– Omalla kohdallani kaikki alkoi esiintymisestä yksin vain kitaran kanssa, ja tuntuu tärkeältä palata aina silloin tällöin samoihin asetelmiin. Koen että tämä on kuningaslaji, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu. Odotan kiertuetta innolla ja hieman jännittäen. Olen kiitollinen siitä, että pääsen kiertämään ympäri Suomen ja tapaamaan yleisöäni näin monella paikkakunnalla. Koen, että näinä aikoina meille kaikille tekee hyvää kokoontua rauhassa yhteen musiikin pariin. Ikään kuin yhteisen leirinuotion äärelle , Juha Tapio sanoo tiedotteessa.

Juha Tapion konserttisalikiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä jo vuodesta 2011. Hän on ensimmäinen artisti, joka on myynyt loppuun sekä Helsinki Hallin (Hartwall Arena), Espoon Metro Areenan että Helsingin jäähallin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuoden 2022 Elossa! -konsertti keräsi Tampereen Ratinan Stadionille 20 000 kuulijaa ja alkuvuoden syntymäpäiväkonsertit Helsingin Oopperatalolla myytiin ennätysajassa loppuun.

Artisti esiintyy kiertueellaan myös Seinäjoella, Vaasassa ja Ylivieskassa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä