Paikallisuutiset

Jättipotti tasapeleillä: vedonlyönti tuotti yli 180 000 euroa Pietarsaaressa

Kahden kohteen 15 euron pitkävetorivi toi 181 500 euron voiton Pietarsaaressa pelattuun riviin tiistaina.

Molemmat kohteet olivat huippujännittäviä EM-karsintaotteluita, joissa ratkaisut syntyivät aivan otteluiden viime minuuteilla, kun Ruotsi ja Norja tasasivat pisteet tuloksella 3–3 ja Tanska nousi Sveitsin vireraana 0–3-tappioasemasta tasapeliin.

Voittorivissä oli kaksi kiinteäkertomista tulosta. Molempien 3–3-tulosten kerroin oli 110,00. Niiden tulo on 12 100,00. Kun kerroin kerrotaan 15 euron rivipanoksella, voitoksi saadaan tasan 181 500 euroa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Voittaja oli löytänyt itselleen tavallaan kahden kohteen kiinteäkertoimisen ”Monivedon”. Tällaista on odotettu siitä lähtien, kun kiinteäkertoimiset tulosvaihtoehdot tulivat Pitkävetoon muutama vuosi sitten. Jos pelaaja on seurannut otteluiden tapahtumia, syke on taatusti ollut korkealla, kertoo kiinteäkertoimisen vedonlyönnin tuotepäällikkö Niko Marttinen Veikkauksen tiedotteessa.

Norja meni Ruotsia vastaan jo 2–0-johtoon, mutta erotuomarin myöntämälle lisäajalle mentiin tilanteessa 2–2. Ruotsi meni 3–2-johtoon Robin Quaisonin maalilla, mutta Norjan Ola Kamara täräytti ajassa 90+6 Norjan tasoihin, ja ottelu päättyi pistejaon lisäksi pelaajien väliseen sanasotaan.

Sveitsi näytti jo voittavan Tanskan, kun se meni Breel Embolon maalilla 3–0-johtoon 76. minuutin maalilla. Tanska kuitenkin otti hurjan loppukirin, ja tuli alle kymmenessä minuutissa tasoihin Mathias Jørgensenin, Christian Gjytkjærin ja Henrik Dalsgaardin maaleilla, joista viimeinen syntyi lisäajan kolmannella minuutilla.

Ottelut olivat kohteina myös Monivedossa, jossa kolmantena kohteena oli 0–2 päättynyt Armenia-Suomi. Tämän Monivedon voittokerroin oli 35 347,70.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä