Urheilu

Jaron entinen maalitykki Anthony Olusanya mukaan Huuhkajarinkiin

Anthony Olusanya edusti Jaroa kauteen 2020 asti, ja on nyt vakiinnuttamassa paikkansa HJK:n hyökkäyksessä.
Anthony Olusanya edusti Jaroa kauteen 2020 asti, ja on nyt vakiinnuttamassa paikkansa HJK:n hyökkäyksessä. Kuva: Markku Jokela

Jaron kasvatti, nykyisin HJK:ta edustava Anthony Olusanya on valittu Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen talvileirille, joka alkaa torstaina 5. tammikuuta Portugalin Algarvessa.

Leirillä pelataan kaksi harjoitusmaaottelua. Suomi kohtaa Ruotsin maanantaina 9. tammikuuta ja Viron torstaina 12. tammikuuta. Kyseessä on miesten maajoukkueen ensimmäinen talvileiri kolmeen vuoteen.

– Jos ajatellaan monien huuhkajapelaajien historiaa, heidän ensimmäiset kosketuksensa maajoukkuetoimintaan ovat tulleet näiden talvimaaotteluiden kautta. Tämä on niin sanottu yhteisleiri, meillä on mukana yhdeksän pelaajaa alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta. Tämä on mahdollisuus nuorille pelaajille antaa näyttöjä ja myös vähän vanhemmille pelaajille, jotka ovat saaneet vähemmän peliaikaa Huuhkajissa. Tammikuun leiri on myös viimeinen tapahtuma ennen kuin EM-karsinnat alkavat maaliskuussa. On merkittävää, että pääsemme hyviin olosuhteisiin harjoittelemaan ja saamme kaksi hyvää peliä, päävalmentajaMarkku Kanerva sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Joukkueessa on mukana 13 mahdollista A-maajoukkuedebytanttia.

Anthony Olusanya edusti Pietarsaaren Jaroa viimeksi kaudella 2020, jolloin hän teki joukkueelle 11 maalia. Hän on pelannut myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä