Urheilu

Jaro menettämässä tuulennopean ykköshyökkääjänsä Itävaltaan?

Seth Paintsil (vasemmalla) joukkuetovereidensa onniteltavana. Laituri on iskenyt Jarolle viisi maalia tällä kaudella.
Seth Paintsil (vasemmalla) joukkuetovereidensa onniteltavana. Laituri on iskenyt Jarolle viisi maalia tällä kaudella. Kuva: Clas-Olav Slotte

Pentti Höri

Pietarsaaren Jaron laitahyökkääjä Seth Paintsil on matkustanut Itävaltaan paikallisen liigaseura Admira Wackerin testeihin.

Mikäli 22-vuotias ghanalainen siirtyy Admiraan, menettää Ykkösessä pelaava Jaro tämän kauden toistaiseksi parhaan maalintekijänsä. Erittäin nopeajalkainen Paintsil on laukonut tällä kaudella viisi osumaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Jos siirto toteutuu, meidän on tarkoitus etsiä hänen tilalleen jonkintyyppinen korvaava pelaaja, joko laitaan tai keskikentälle. Aikaa tähän on tosin rajallisesti, koska jalkapallon siirtoikkuna sulkeutuu jo ensi viikon perjantaina, Jaron toimitusjohtaja Fredrik Haga toteaa.

Ykkösenä hankintalistalla Jarolla on kuitenkin nyt maalivahti. Nuori Jonas Edström voi pelata Jarossa kauden loppuun, mutta hänelle haetaan parhaillaan kollegaa.

Seth Paintsilin sopimus Jaron kanssa kattaa myös kauden 2019. Jos kauppa Itävaltaan toteutuu, Jarolle on luvassa pieni korvaus.

– Puhumme kuitenkin vain kymmenistä tuhansista euroista. Sillä ei ole suurta vaikutusta koko kauden budjettiimme.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Paintsil ei todennäköisesti pelaa lauantaina Jaron vieraspelissä AC Oulua vastaan, vaikka sopimusta Admiran kanssa ei syntyisikään.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä