Paikallisuutiset

Heinäkuussa Vaasassa kadonnut 61-vuotias Kaj Lundström on löytynyt kuolleena – Poliisi kaipailee tietoja soutuveneestä

Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan havainnoista ja ilmoituksista tapaukseen liittyen.
Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan havainnoista ja ilmoituksista tapaukseen liittyen. Kuva: Jukka Lehojärvi

Heinäkuussa kadonnut 61-vuotias vaasalainen Kaj Krister Lundström on löytynyt kuolleena Vaasan Pilvilammen vesistöstä. Pilvilampi sijaitsee noin yhdeksän kilometriä Vaasan keskustasta itään.

Lundströmiin ei oltu saatu yhteyttä enää heinäkuun loppupuolella, jonka johdosta hänestä tehtiin katoamisilmoitus. Viimeinen havainto hänestä oli Vaasan Kuninkaantien apteekista 24. heinäkuuta.

Lundströmin käyttämä polkupyörä löydettiin Pilvilammen rannan läheisyydestä, joten etsintöjä suunnattiin alueelle jo alkuvaiheessa. Lundström löydettiin lauantaina alkuillasta ja hänen arvioidaan olleen kuolleena jo pidempään. Asian tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tutkinnan yhteydessä poliisi on ottanut haltuunsa Pilvilammella ajelehtineen pienen soutuveneen., joka on 275 senttiä pitkä ja 128 senttiä leveä. Tiedossa ei ole, kenen vene on. Poliisi pyytää veneen omistajaa tai veneestä jotain tietäviä jättämään viestin vihjepuhelinvastaajaan numeroon 0295415501 tai sähköpostiin vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Poliisi kiittää kansalaisia useista saamistaan havainnoista tapaukseen liittyen. Kansalaisten tarkkaavaisuuden ja ilmoitusaktiivisuuden perusteella tutkintaa pystyttiin heti alkuvaiheessa kohdentamaan tiettyyn suuntaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä