Paikallisuutiset

Hallitus piti keskiviikkoaamuna tiedotustilaisuuden koronatilanteesta ja -rajoituksista: Katso tiedotustilaisuus täältä

Kuvituskuva koronapikatestistä.
Kuvituskuva koronapikatestistä. Kuva: Emmi Korhonen

Hallitus neuvotteli tiistaina pitkään ja hartaasti koronatilanteesta. Myöhään illalla saatiin tietoja uusista rajoituksista ja muista tarvittavista toimenpiteistä. Hallituksen tiedotustilaisuus aiheesta pidettiin keskiviikkona kello 9.

Tilaisuuteen osallistuivat sisäministeri Krista Mikkonen (vihr.), opetusministeri Li Andersson (vas.), tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen (kesk.) ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.). Tilaisuudessa oli mukana myös vastuuministeriöiden asiantuntijoita.

Tiedotustilaisuus näytettiin suorana valtioneuvostonYouTube-kanavalla. Voit katsoa tiedotustilaisuuden tästä:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hallitus päätti tiistaina, että ravintolat menevät jo jouluaattona kiinni kello 22, anniskelu päättyy kello 21. Aukioloa ei ole mahdollista jatkaa koronapassillakaan. Ensi viikolla ravintolarajoituksia kiristetään entisestään.

Lisäksi sisärajavalvonta palautetaan Suomen ja kaikkien Schengen-maiden väliseen liikenteeseen. Tämä tapahtuu ensi viikon tiistaina.

Korkeakouluille tulee suositus siirtyä etäopiskeluun paitsi silloin kun lähiopiskelu on välttämätöntä. Peruskouluilla ja toiseen asteen opetuksessa pysytään lähiopetuksessa.

//22.12. kello 10.20 Muokattu otsikkoa ja aikamuotoja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä