Paikallisuutiset

Balticille uusi toimitusjohtaja

Tom von Bonsdorff on Baltic Yachtsin uusi toimitusjohtaja. Kuva: Baltic Yachts

Tom von Bonsdorff on aiemmin toiminut johtotehtävissä Volvolla ja Keskolla.

Maailman johtava komposiittirunkoisten purjeveneiden valmistaja Baltic Yachts on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Tom von Bonsdorffin. Hän aloitti työnsä 5. helmikuuta.

53-vuotias von Bonsdorff on aiemmin toiminut johtotehtävissä ruotsalaisella autojätti Volvolla ja sittemmin Keskolla, jossa hän vastasi Suomen johtavan sähköautojen latausverkon kehityksestä. Hän on naimisissa ja kahden aikuisen lapsen isä. Pietarsaari on tuttu paikka lapsuuden loma-ajoilta.

– Balticilla on ihailtava maailmanlaajuinen maine yhdellä meriteollisuuden vaativimmista osa-alueista, ja olen iloinen voidessani antaa yhtiön käyttöön oman kokemukseni globaalista myynnistä, palveluista ja tuotannosta, von Bonsdorff kuvaa tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uuden toimitusjohtajan mukana Baltic Yachts siirtyy jännittävään uuteen vaiheeseen, kun yhtiö saa käyttöönsä hiljattain laajennetut tuotantotilat Pietarsaaressa. Laajennusosa ansiosta yhtiön koko purjeveneiden rakennustoiminta saadaan saman katon alle.

Varatoimitusjohtaja Henry Hawkins sanoo tiedotteessa, että vuosi 2023 oli yhtiölle erittäin menestyksekäs 50-vuotisjuhlavuosi.

– Lanseerasimme useita veneitä, kuten uraauurtavan 34-metrisen foileja hyödyntävän Raven-superjahdin. Olemme innoissamme, että Tom liittyy mukaan Baltic Yachtsiin ja luotsaa meidät läpi seuraavan innovaatiovaiheemme, kun jatkamme komposiittirunkoisten superjahtien johtavaa suunnittelua ja rakentamista, Hawkins toteaa.

– Tomin pätevyys ja maailmanlaajuinen alan tuntemus tuo monia etuja Balticille, joka jatkaa innovointia toteuttaakseen asiakkaidensa edistyksellisiä näkemyksiä, sanoo Baltic Yachtsin omistaja, professori Hans Georg Näder.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä